Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Θ.ΧΕΙΜΑΡΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ AΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ


Σε πολύ καλό  κι εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η 1η συνεδρίαση του τομέα ανάπτυξης, μεταφορών και δικτύων στην οποία και συμμετείχα ως τ. Βουλευτής Φθιώτιδος και ως αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν  στην 1η  συνεδρίαση έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη , την αύξηση των θέσεων εργασίας ,  την μείωση της ανεργίας και την αντιμετώπιση των δεινών που επωμίζονται ήδη αλλά και που  και θα επωμιστούν οι Έλληνες πολίτες από τους χειρισμούς της κυβέρνησης των 3 κομμάτων της Τρόικας( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).


Εμείς παραμένουμε πιστοί στις θέσεις μας τις οποίες παρουσιάσαμε  προεκλογικά και θέλουμε να εμφυσήσουμε στον Ελληνικό λαό την ελπίδα για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο. 

2 σχόλια:

  1. ...τεως βουλευτης... για μια μερα καλυτερα να γραφεις...ΘΕΩΔΟΡΕ.. μην το παρατραβαμε στους τιτλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Θ.ΧΕΙΜΑΡΑ...
      Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ"...
      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου