Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πυρά Μαριά - Μαρκόπουλου κατά Στουρνάρα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Νότης Μαριάς και Κώστας Μαρκόπουλος έβαλλαν με τα πυρά τους κατά του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα για την εκποίηση που προωθεί του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Από τη μία και με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα για το  Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής:   

«Ο κ. Στουρνάρας είναι άξιος μαθητής του κ. Σημίτη και του κ. Παπαντωνίου. Έκανε με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την ίδια χειραγώγηση μετοχής με τις δηλώσεις που έκαναν τότε και στο χρηματιστήριο και χάθηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων.

Αποτέλεσμα, 30% κάτω το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Εκτός ταμπλό τι πώληση να κάνουν τώρα με αυτή την πολιτική; Ο κ. Στουρνάρας θα κληθεί και πάλι να λογοδοτήσει στην αρμόδια επιτροπή».    

Από την άλλη ο κ. Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τη «δόξα» του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ζήλεψε ο σημερινός υπουργός Οικονομικών  κ. Στουρνάρας και άρχισε να τον συναγωνίζεται με δηλώσεις τύπου «Τιτανικού».

Έτσι, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) δεν είναι βιώσιμο, κατέρρευσε σήμερα η μετοχή του Τ.Τ. καταγράφοντας πτώση 30% και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός διαπραγμάτευσης.

Ο κ. Στουρνάρας, με τις  δηλώσεις του, κατέστρεψε τους μικρομετόχους του Τ.Τ., απαξίωσε εντελώς το Τ.Τ και πολύ περισσότερο δυσφήμισε την χώρα.

Μετά το ξεπούλημα της ΑΤΕ, η κυβέρνηση δρομολογεί και το ξεπούλημα του Τ.Τ. με αυθαίρετες, παράνομες και προκλητικές μεθόδους, που απομειώνουν δραματικά  την αξία του και στέλνουν στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους του Τ.Τ.   
                             
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου