Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Λοκρών: Στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων - Ανάδειξη και παρουσίαση κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων


       Σε πλήρη κινητικότητα και με την αρτιότερη προετοιμασία το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών, σχεδίασε και πραγματοποιεί, μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, μια σειρά δράσεων και ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής για την στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων αλλά και την ανάδειξη και παρουσίαση κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.


- Πραγματοποίησε διανομή τροφίμων σε 271 οικογένειες, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στόχος αυτής της δράσης είναι η προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του Δήμου των Λοκρών, προβάλλοντας και ευαισθητοποιώντας ιδιώτες, συλλόγους, τοπικές επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης οικονομικά αδύναμων οικογενειών.  
- Συμμετείχε  και παρουσίασε τις  δράσεις του  Τμήματος  στη Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2014 στην πόλη της Λαμίας. Η εκδήλωση αφορούσε τις κοινωνικοπρονοιακές δομές του Νομού Φθιώτιδας και την αποτελεσματικότητα των Διυπηρεσιακών Συνεργασιών.  
- Τέλος το Τμήμα επικουρικά θα συνδράμει στην έκθεση των μαθητών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Δήμου Λοκρών  που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 21 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο του Δήμου στην Αταλάντη, την Έκθεση διοργανώνει το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου των Λοκρών.


3 σχόλια:

  1. Η ΑΝΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ,ΔΟΞΑΣΤΕ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ -ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ... ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ... ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΚΟΠΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου