Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Στα ίχνη των απαγωγέων της Λοκρίδας βρίσκεται η αστυνομία - Σε τρία πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες


  


Στα ίχνη των κακοποιών που απήγαγαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το 15χρονο γιο γνωστού γιατρού στην Αταλάντη, βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι δράστες είχαν αρπάξει το παιδί από την Αταλάντη λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής στις 22 του μήνα. Τότε είχαν άμεσα επικοινωνήσει με το πατέρα του 15χρονου και ζητούσαν 12.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί.

Τελικά ο 15χρονος βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σώος και αβλαβής στην περιοχή Δεξαμενή στις Λιβανάτες, χωρίς ο πατέρας του να προλάβει να δώσει λύτρα. 
 
Οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, έχουν καταλήξει σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, ύποπτοι για την απαγωγή, συνδυάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί λίγες ημέρες πριν την απαγωγή.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiastar, μια εβδομάδα πριν την απαγωγή, είχε σημειωθεί μια περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού γιατρού. Άγνωστα άτομα προσπάθησαν να αρπάξουν το αυτοκίνητό του χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
 
Δύο μέρες μετά την απόπειρα διάρρηξης, ο γνωστός γιατρός δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια γυναίκα που μιλούσε σπαστά ελληνικά, λέγοντάς του πως κέρδισε σ΄ ένα διαγωνισμό 12.000 ευρώ και θα έπρεπε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο έξω από την Λαμία, για να του τα δώσει. 
 
Βέβαια ποτέ δεν πήγε σε αυτό το ραντεβού ο γιατρός, ενώ μετά την απαγωγή του γιου του συνδύασε το τηλεφώνημα, καθώς οι δράστες ζητούσαν 12.000 ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί του, όσα δηλαδή και τα χρήματα του...διαγωνισμού. 
 
Αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στα ίχνη των απαγωγέων.
 
 

2 σχόλια:

  1. MΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ. Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Λιβανατα αλλα ακουγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου