Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μονοπάτι Παρνασσού 2016 | Ορεινός Αγώνας Δρόμου




Μονοπάτι Παρνασσού:
Νέοι αγώνες στη διοργάνωση. Η προκήρυξη του αγώνα. 1η Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές. Η ΔΕΣΦΑ και ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας μεγάλοι χορηγοί των αγώνων.
              
               Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου Διόνυσου Αμφίκλειας η προκήρυξη των αγώνων για τη φετινή διοργάνωση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 23/24  Απριλίου. (http://dionysosamfiklias.gr/?page_id=865)

               Δύο νέους αγώνες θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Έναν εισαγωγικό ορεινό αγώνα 6 χιλιομέτρων και 400 μέτρων υψομετρικής ανάβασης και ένα μικρό αγώνα city trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας.
              
               Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 1 Μαρτίου και θα λήξουν την Παρασκευή 15 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγου. Λεπτομέρειες για την διαδικασία της εγγραφής καθώς και για τους αγώνες, θα βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα.

               Μεγάλος χορηγός και αρωγός στην προσπάθειά μας θα είναι φέτος η ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) και για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας.



Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου