Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σταϊκούρας: Αντιπαραβολή προσωπικών και κυβερνητικών δράσεων για τη Φθιώτιδα

Εκπαίδευση/Έρευνα/Καινοτομία, 
Υγεία, Αθλητισμός, ΛΑΡΚΟ


Έχω τονίσει σε προηγούμενο χρόνο:
  • ότι η τακτική κοινωνική λογοδοσία αποτελεί υποχρέωση όσων εργάζονται ως εκπρόσωποι των πολιτών στις δημόσιες υποθέσεις ή/και ασκούν εφαρμοσμένη πολιτική, και
  • ότι οι πολίτες πρέπει να συγκρίνουν και να αξιολογούν μετρήσιμα πεπραγμένα.
Δεσμευμένος στα ανωτέρω, παραθέτω στοιχεία τα οποία αφορούν τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για την Φθιώτιδα, κατά τις περιόδους 2013-2014 και 2015 αντιστοίχως, για 4 βασικούς θεματικούς τομείς (Εκπαίδευση/Έρευνα/Καινοτομία, Υγεία, Αθλητισμός, ΛΑΡΚΟ).
Επιπροσθέτως, παραθέτω την προσωπική μου δράση κατά τις περιόδους αυτές.
Τα στοιχεία αυτά θα επιτρέψουν στους πολίτες να κάνουν μια διαχρονική συγκριτική αξιολόγηση.





7 σχόλια:

  1. ΛΑΜΙΑ, ΛΑΜΙΑ, ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΙΑ!!!!!!!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΟΤΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ (ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε κε σταικουρα,η επεκταση μισθωσης των μεταλλειων εγινε αλλα μεταλλευμα δεν βρισκανε οι εργολαβοι με αποτελεσμα να υπολειτουργει το εργοστασιο.η επεκταση της αδειας αποθεσης σκουριας στον ευβοικο γινεται ανα 2 χρονια ετσι κι αλλιως τα τελευταια 20 χρονια,δεν κανατε κατι πρωτοτυπο δηλαδη,αλλα πρωτοτυπησατε δινωντας γυρω στα 2.5 εκ ευρω και φτιαξατε στα βουνα εναν χωρο(ΛΙΑΒΔΑ)εναπωθεσης της σκουριας για να απαλλαξετε τον ευβοικο με αποτελεσμα να μην λειτουργησει ποτε.Επιστροφη φορου υπηρξε και το 2015 και θα απορροφηθει φετος απο την εταιρια,το ποσο των 16 εκ ευρω.Εκπτωση της τιμης του ρευματος αποφασιστηκε και εγινε σε καποιες εταιριες ΠΛΗΝ της ΛΑΡΚΟ η οποια εχει παρα πολυ σοβαρο προβλημα και επειδη το γνωριζεις ακριβως το θεμα ως εχει οπως και οι περισσοτεροι εργαζομενοι της,καλα θα ηταν να μην προσπαθεις με ψευτικα στοιχεια και λογια να πεισεις καποιον η και τον ιδιο τον εαυτο σου διοτι τα κανεις χειροτερα τα πραγματα... Τωρα οσο αφορα την αλλαγη της διοικησης της εταιριας... ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΗ κυριε πρωην αναπλ.υπουργε,γιατι εσυ ησουνα αυτος που αλλαξε την διοικηση της Λαρκο μολις εκλεγηκατε και οχι μονο.. αλλα και την διευθυνση του εργοστασιου φερνωντας τον ναυαρχο να κανει τον διευθυντη λες και δεν υπηρχανε μονιμοι εργαζομενοι και πρωην διευθυντες κιολας-οικονομολογοι και νομικοι-που ξερανε την δουλεια και θα την κανανε με τον μισθο του διευθυντη που ηδη ειχανε.αλλα να μου πεις τα ρουσφετια πως θα τα ξεπληρωνατε στους ναυαρχους και τους στρατηγους... Γι αυτο ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,πες τιποτα αλλο που δεν γνωριζουμε και ΟΧΙ για την ΛΑΡΚΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια μυαλά ειχανε οι πολιτικοί και εσείς γι'αυτο τρεχάτε από πίσω τους τόσα χρόνια.Τωρα που θα μπει ιδιώτης θα δούμε τι θα κάνετε.Θα δούμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος.Βεβαια είναι δύσκολο αυτό διότι οι περισσότεροι θα πάτε στα σπίτια σας.Ετσι θα δούμε που θα βρίσκεται το μηνιαίο πεντοχίλιαρο.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ( ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ )ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ Ν Δ ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τρελαθούμε κιόλας που θέλετε και κέντρο υγείας.Μήπως να σου φτιάξουμε ένα έξω από το σπίτι σου;Δυστυχώς δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά το μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ , ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ - ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βλαξ και βλαχαδερό είναι δυνατόν κάθε τριάντα χιλιόμετρα να σου έχουν κέντρο υγείας;Δεν μπορείς να πας Λαμία η Αταλάντη;Δυστυχώς με τα μυαλά που έχετε τέτοιους πολιτικούς εκλέγεται.Βγες βλαξ έξω από την Ελλάδα και μάθε πως είναι το σύστημα υγείας σε όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου