Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Στερεά Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ κατά της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 24 άτομα
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.


Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 24 άτομα και συγκεκριμένα:

Ένας Έλληνας στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κλοπή κινητού τηλεφώνου από εμπορικό κατάστημα της περιοχής και για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει από ημεδαπό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Έλληνας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής – διάρρηξης σε περίπτερο της περιοχής και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Έλληνας επίσης στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Δύο Έλληνες  στη Χαλκίδα και σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τρία άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και δύο Έλληνες στα Ψαχνά Ευβοίας και στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης & του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις – Εντάλματα σύλληψης.

Εννέα αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, καθώς και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο Έλληνες στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τρεις Έλληνες στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση νομοθεσίας περί Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, δύο  άτομα και ειδικότερα ένας Έλληνας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου