Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Αμφίκλειας



Πραγματοποιήθηκε στις 15.01.2016 η προγραμματισμένη κοπή πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Αμφίκλειας, παρουσία και των Δημοτικών αρχόντων.  Μια ξαφνική γενική και διαρκείας διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, ίσως από την επιδείνωση του καιρού, καθόλου δεν επηρέασε την γιορτή, τουναντίον επικράτησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω φωτισμού του χώρου με κεριά.


Παράλληλα άμεσα και εντελώς διακριτικά, δραστήρια μέλη του ΚΑΠΗ τοποθέτησαν μπαταρίες, καλώδια, λάμπες 12V κτλ ενισχύοντας τον φωτισμό και αποδεικνύοντας ότι οι παλιοί Δαδιώτες και ξακουστοί τεχνίτες, τώρα μέλη του ΚΑΠΗ, διατηρούν τα τεχνολογικά τους ρεφλέξ, αυτά που τους έκαναν γνωστούς στο πανελλήνιο.


Πάντως από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, μια σχετική κατήφεια λόγω της αβεβαιότητας των καιρών, δεν περνούσε απαρατήρητη.
Τέλος, η Δημοτική αρχή επαναβεβαίωσε την στήριξή της στο θεσμό και φυσικά αξίζει μέγας έπαινος στην δραστήρια και αποτελεσματική διαχείριση του ΚΑΠΗ, για μία ακόμα φορά.
Δ.Ι.Κ.  μέλος 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου