Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευση των εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μαθητών της Αταλάντης


  
  
   Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρα 10.30 π.μ, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αταλάντης, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Δήμο Λοκρών, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων στους εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι, μαθητές της πόλης της Αταλάντης, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που έδωσαν με την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση των οικογενειών τους και την στήριξη των εκπαιδευτικών τους.



   Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους Καλή Χρονιά, και συνεχάρη τους επιτυχόντες για την μακρόχρονη, δύσκολη και κοπιαστική προσπάθειά τους για την ολοκλήρωση της οποίας χρειάστηκαν υπέρμετρες θυσίες.
   
  
   Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λοκρών τόνισε την σημασία των σπουδών τόσο για τους ίδιους τους μαθητές, όσο και για το μέλλον της πατρίδας, καθώς μέσω των προσπαθειών και των επιτυχιών τους, δικαιώνεται η ίδια η κοινωνία που επενδύει σε άξιους ανθρώπους και μαχητές της γνώσης.

     
 
  
  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και κ. Απόστολος Καραναστάσης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων, οι πρόεδροι και τα μέλη των Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, εκπρόσωποι των Συλλόγων και πλήθος κόσμου. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου