Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ

      ΔΑΚΕ  ΛΑΡΚΟ   


Λάρυμνα 19/01/2016  


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


Τα γράφαμε συνέχεια , επαληθευόμαστε συνέχεια και πριν ο αλέκτωρ χτυπήσει τρεις φορές , καινούργιες προαγωγές. Εδώ χανόμαστε και η Διοίκηση της εταιρίας κουρεύεται.

Τελικά αυτή η Διοίκηση διορίστηκε για να λειτουργήσει την εταιρία ή διορίστηκε για να προάγει μαθητές δικούς του ο Σύμβουλος;

Γι΄ αυτούς υπάρχουν λεφτά . Για τους εργαζόμενους που είναι η κινητήρια δύναμη  της εταιρίας δεν υπάρχει τίποτα.

Επικαλείται συνεχώς η Διοίκηση τις χαμηλές τιμές του Νικελίου και από την πίσω πόρτα 
ικανοποιεί δικούς της ανθρώπους .

Τελικά τα αρμόδια Υπουργεία και οι Υπουργοί κοιμούνται όρθιοι , ή όλα αυτά γίνονται όπως και στο Δημόσιο με το βόλεμα ημετέρων.
  
Η Διοίκηση Ρένεση – Ξενίδη θα περάσει στην ιστορία της ΛΑΡΚΟ σαν την πιο αποτυχημένη. Αντί να σκύψει στα προβλήματα όπως είναι  η ρευστότητα της εταιρίας , οι χαμηλές τιμές , το μέλλον γενικά της εταιρίας , κάνει εντελώς τα αντίθετα.
  
Τελικά μήπως ο σκοπός της είναι να απαξιώσει την εταιρία , μήπως θέλουν να κλείσουν την εταιρία με αυτά που κάνουν , γιατί όλες οι ενέργειες μέχρι τώρα οδηγούν σε αδιέξοδα.
   
Μπορεί να μας πει η Διοίκηση πού θα οδηγηθούμε αν συνεχίσουν οι χαμηλές τιμές ; Αυτοί που έγιναν διευθυντές τι θα διευθύνουν , τον εαυτό τους ή μια κλειστή εταιρία.
   
Αλλά ίσως είναι και η μοναδική διοίκηση που δεν είπε χρόνια πολλά στους εργαζόμενους για τις γιορτές , αντίθετα τους δώρισε απολύσεις και στη συνέχεια έκρινε ότι πρέπει κάποιοι να γίνουν διευθυντές για να πάρουν διευθυντικά επιδόματα. Τα έχουν περισσότερο ανάγκη αυτοί από τους εργάτες τα χρήματα.
   
Κύριοι της Διοίκησης να τους πάρετε και πιο γρήγορα αυτοκίνητα , αυτά που έχουν δεν είναι αξιόλογα . Κάποιοι έδωσαν και τα δικά τους αυτοκίνητα , τα πούλησαν για να κυκλοφορούν τζάμπα , όπως έκαναν και με τις ετοιμότητες μέχρι σήμερα.   

Μοναδικό σύνθημα συναδέλφισσες και συνάδελφοι «τα δικά μας παιδιά».

Μπορεί να βάλουμε μια σειρά ερωτημάτων στη διοίκηση , δεν θα χαλάσουμε το σάλιο και την φαιά ουσία , γιατί και οι δυο τους είναι με ημερομηνία λήξεως δηλ. αναλώσιμοι , ας συνεχίσουν αυτά που κάνουν  οι εργάτες έχουν και νου και γνώση.

Να πάρουν θέση όλα τα κόμματα γι΄ αυτή την παρωδία . Εδώ υπάρχουν άνεργοι , υπάρχουν ελλείψεις , σε όλα τα τμήματα εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια όλων , το θέμα της συντήρησης παραμένει άλυτο , οι οικονομικές αναβαθμίσεις όλων σε εκκρεμότητα και αυτοί φτιάχνουν Διευθυντές , συνάδελφοί μας μηχανικοί και υπομηχανικοί έχουν αναλάβει ευθύνες χωρίς απολαβές και η Διοίκηση κωφεύει .

Η ελληνική κοινωνία στενάζει , έρχεται κύμα λουκέτων και απολύσεων , έρχεται το έκτρωμα του ασφαλιστικού – πατριώτες μας δεν έχουν να πάρουν ένα κιλό ψωμί να ζήσουν τις οικογένειές τους – ο χρυσός στη Χαλκιδική έκλεισε , η ΣΟΦΤΕΞ επίσης , μια κοινωνία ανάστατη και η διοίκηση δίνει προαγωγές , πρόκληση για την ελληνική κοινωνία πρόκληση για όλους μας . 
  
Οι προκλήσεις στην καθημερινότητά μας πολλές , η Τοπ. Δ/νση σε ρόλο Δούρειου Ίππου συνεχίζει να προκαλεί , ονόματα και λίστες δίνει για 10 μεροκάματα , αυτή είναι η αξιοπιστία κάποιων που θέλουν να λέγονται μορφωμένοι παίζουν με τον πόνο και την ανεργία συμπατριωτών μας .
   
Τους αφήνουμε στην κρίση όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που έχουν ματώσει για να μείνει η εταιρία ανοιχτή.


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Είχαμε ένα ατύχημα στο χώρο της Χ/Β , το ατύχημα αυτό σηματοδοτεί την απαξίωση των Διοικούντων της εταιρίας. Ευτυχώς οι δύο συνάδελφοί μας είναι καλά στην υγεία , αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας είδαμε περιπολικά να μπαίνουν στο εργοστάσιο για να πάρουν κατάθεση από τους συναδέλφους μας επιστάτες και το πιο οξύμωρο είναι ότι η Τοπική Διεύθυνση ήταν ΑΠΟΥΣΑ . Παρών ήταν ο Αρχιμηχανικός και ο Προϊστάμενος του τμήματος. Άφησαν τους δύο συναδέλφους εκτεθειμένους χωρίς να υπάρχει νομική κάλυψη.

Αν τολμήσουν να αγγίξουν  τους συναδέλφους μας τότε θα πάρουμε σκληρά και επώδυνα μέτρα , και ας αφήσουν μερικά παπαγαλάκια που στρέφονται εναντίον του Σωματείου.

Όπως για εμάς κρύβει δόλο πώς έφτασε το ατύχημα στα ΜΜΕ , δεν μπορεί κάποιοι σε χρόνο μηδέν να παίζουν όλα τα σάιτ το ατύχημα . Κάποιοι γνωρίζουν ότι αν γίνει ένα σοβαρό ατύχημα θα κλείσει η εταιρία . Αν αυτό επιδιώκουν δεν θα τους αφήσουμε να περάσει.


Υ.Γ.:    Μπορεί η Διοίκηση της εταιρίας να μας πει για το επενδυτικό σχέδιο που ετοιμάζουν μαζί με τους προφέσορες της  Price , είναι ανώδυνο ή επώδυνο για τους εργαζόμενους; Τι περιέχει και πότε θα το δουν οι εργαζόμενοι , γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι «ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο» , όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Διδαχτήκαμε και μάθαμε για την Οδύσσεια – την Ιλιάδα – τώρα θα μάθουμε για την ΡΕΝΕΣΟΞΕΝΕΙΑΔΑ . Είναι καινούργιο , αλλά έχει ενδιαφέρον.    

Τι ήθελαν ο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της εταιρίας ; Ενημερώθηκαν για το επενδυτικό σχέδιο  , τι θα κάνουν αν συνεχίσει η κατρακύλα των τιμών.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.                       

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ – ΛΑΡΥΜΝΑ


Όλες οι ανακοινώσεις θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα τις στείλουμε σε όλα τα κόμματα της Βουλής να πάρουν θέση.


1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ;
    ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ..ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ; ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου