Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

  
  
   
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
(σε πλατειά σύσκεψη για το Ασφαλιστικό)


Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει προς ψήφιση, μέσα στο Γενάρη το νέο νόμο για το Ασφαλιστικό, ολοκληρώνοντας τους αντιλαϊκούς αντιασφαλιστικούς σχεδιασμούς του κεφαλαίου και της Ε.Ε.

Η Κοινωνική Ασφάλιση δεν μόνο το συνταξιοδοτικό. Οι συντάξεις είναι η μια πλευρά προστασίας και αξιοπρεπούς ζωής, μετά τον εργάσιμο βίο! Το Ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλιά του. Είναι το φάρμακό μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές Υγείας και Πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες, στα εργοδοτικά εγκλήματα. 
  
Το Ασφαλιστικό για τα αφεντικά και το κράτος τους είναι κόστος! Για εμάς είναι η ζωή μας! Και από τη ζωή δεν παραιτούμαστε! Επιμένουμε πως είναι ανάγκη να υπάρχει ένα δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα καλύπτει τον εργαζόμενο και την οικογένειά του.
   
Τα ψέματα της κυβερνητικής προπαγάνδας και η σφαγή που προετοιμάζουν πρέπει να συναντήσουν ηχηρή αγωνιστική απάντηση! Προετοιμαζόμαστε για μεγάλη απεργία την ημέρα που θα έρθουν τα μέτρα στη Βουλή!
     
Καλούμε τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους σε ευρεία σύσκεψη για την Κοινωνική Ασφάλιση. Στη Λαμία, τη Δευτέρα 11 του Γενάρη, στις 18.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου συγκεντρωνόμαστε, ενημερωνόμαστε, δυναμώνουμε την πάλη για ματαίωση των σχεδίων της πλουτοκρατίας και των πολιτικών της εκπροσώπων.

Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες 
θα εξαρτηθεί η έκβαση αυτής της μάχης!

·       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
·       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
·       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
·       ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ
·       ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου