Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΜΕΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ




Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου το πρωί, την ώρα που μέλη της ΚΝΕ βρίσκονταν έξω από σχολικό συγκρότημα και καλούσαν τους μαθητές , να αγωνιστούν μαζί με τους γονείς τους ενάντια στα αντιασφαλιστικά - αντιεκπαιδευτικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τις ευλογίες της ΕΕ και των υποστηρικτών της, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ενοχλημένος από την πρωτοπόρα πολιτική δράση της ΚΝΕ, προσπάθησε να τρομοκρατήσει τα μέλη της, βγάζοντας τους φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα το χουντικό παραλήρημα του προσηλυτισμού, που απαγορεύει τη πολιτική δράση της ΚΝΕ, δηλαδή τη διάδοση ιδεών που αντιπαλεύουν το εκμεταλλευτικό σύστημα, που φυσικά ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή υπηρετούν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός καταγγέλλουμε την τρομοκρατική στάση και δράση της Χ.Α. και καταδικάζουμε όσους στηρίζουν την ύπαρξη και δράση αυτής της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης

Το πρόσχημα πως η Χ.Α. είναι κόμμα της Βουλής, δεν αλλάζει το χαρακτήρα και την πρακτική της και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για οποιαδήποτε διευκόλυνση.


Η ΚΝΕ καλεί την νεολαία και ειδικά τους μαθητές και τις μαθήτριες να απομονώσουν τους φασίστες, αποκρούοντας κάθε αντίληψη εθνικισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας. 

Να γνωρίσει και να θυμηθεί τα διδάγματα του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, τους Ναζί, τις βαρβαρότητες και τα κρεματόρια των προγόνων της Χρυσής Αυγής. 

Να καταδικάσει τις αποκρουστικές και απάνθρωπες ιδέες και την τρομοκρατική λογική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου