Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αργύρης Αλεξίου: Απάντηση στον Ρέππα από τη Λοκρίδα

Από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών (όπως και από το προηγούμενο του Δήμου Αταλάντης) ο κ. Αργύρης Αλεξίου  μόνος του φαίνεται να έχει σηκώσει στις πλάτες του τον αγώνα ενάντια στο άδικο "χαράτσι" που έχει επιβληθεί στους Λοκρούς από την Κοινοπραξία των Διοδίων.

 
 
Ο κ. Αλέξιου είναι ο μόνος από τους αιρετούς του δήμου που όχι μόνο στέκεται στο πλευρό των πολιτών, όχι μόνο λαμβάνει μέρος στις κινητοποιήσεις, αλλά και συντονίζει την όλη προσπάθεια τοπικά, αλλά και με τους βουλευτές και την εξουσία ακόμη τολμά να τα βάζει (την ώρα που άλλοι κάνουν μετάνοιες στους βουλευτές) για τα συμφέροντα των δημοτών.
  
Σκοπός φυσικά των κινητοποιήσεων δεν είναι το "τζάμπα" όπως θέλουν να περάσουν κάποιοι υπηρετούντες των μεγαλοσυμφερόντων και ο κ. Ρέππας, αλλά η λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα.

Ελπίζουμε γρήγορα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Αλεξίου και να ενεργοποιηθούν ουσιαστικά και οι άλλοι τοπικοί άρχοντες, στον αγώνα που δίνει για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών ενός δήμου που είναι χωρισμένος οδικά στα δύο και οι δημότες του για να τον διανύσουν πρέπει να πληρώνουν διόδια.

 
Από "Τα Νέα του Δήμου Λοκρών" του κ. Αλεξίου:

Ας πιάσουμε όλους τους βουλευτές και ας τους "βομβαρδίσουμε" με mail,τηλέφωνα για να καταψηφίσουν αυτό το αίσχος. 
 
Τα στοιχεία των βουλευτών μπορείτε να τα βρείτε στο site www.hellenicparliament.gr κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "βουλευτές"

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 11-2-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Χθες , Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ (και μόνο) αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αν μέχρι τότε δεν αποσυρθεί λόγω αντισυνταγματικότητας.
 
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 22 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.
 
Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. 

Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. 

Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα του κ. ΡΕΠΠΑ και των μνημονιακών.Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε.
 
Η πρώτη μάχη θα δοθεί το Σάββατο 12/2 στις 4 μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών και όλης της Ελλάδας.  

Οι δε βουλευτές της περιφέρειας που θα ψηφίσουν αυτή την τροπολογία να μην επισκεφθούν ξανά τα χωριά και τις πόλεις των νομών τους γιατί
 
θα θεωρούνται προδότες και θα γιουχαΐζονται ,πέραν από αυτό έτσι κι αλλιώς θα «μαυριστούν» στις επόμενες εκλογές.

1.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ 3 - 6 μμ ΤΡΑΓΑΝΑ 4,00 - 6.30 ΠΡΟΣΥΚΈΝΤΡΩΣΗ ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 3.45 μμ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΚΕΙ.
 
2.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ «ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ» σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ 7μμ – 7.30 μμ χτυπάμε τις άδειες μας κατσαρόλες στα μπαλκόνια στους δρόμους ,όπως στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και φωνάζουμε «θέλουμε δουλειά , ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ στην ΑΝΕΡΓΙΑ ,φέρτε τα κλεμμένα πίσω, δεν πληρώνουμε εμείς την κρίση σας».
 
3. 1 ΜΑΡΤΗ , 7 μμ ΟΛΟΙ στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα αύριο 12/2/11.

 
Για τις επιτροπές Αγώνα ΛΟΚΡΙΔΑΣ και ΤΡΑΓΑΝΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ  
Μέλος πανελλαδικού Συντονιστικού ενάντια στα διόδια

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 7μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΟΛΗ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ,ΛΟΚΡΙΔΑΣ ,Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΠΛΕΟΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ πχ. ΣΟΙ,ΦΙΛΟΙ,ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΑΤΥΣ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΛΠ.Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΙ ΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ,ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΠΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα λογια σας και την εμπιστοσυνη σας.Πραγματικα προσπαθησα να αλλαξω μερικα πραγματα, πχ οταν ζητησαν παιδια για τα διοδια ,εγω δεν ειδοποιησα τους "δικους" μου αλλα εβγαλα ανακοινωση στα καφενεια με το τηλ. του υπευθυνου και εγραφα να λενε οτι τηλ. εκ μερους μου.Το 70% των παιδιων προσληφθηκε με αυτην και πολλες αλλες δικες μου παρεμβασεις.Οταν χρειαστηκε να συγκρουσθω πριν 1,5 χρονο με τον πρωην δημαρχο Αταλαντης , γιατι με κοροιδευε με το προβλημα της υδρευσης του χωριου- ειχα παρει ομοφωνη αποφαση να αποχωρησουμε απο τον τοτε Δημο Αταλαντης και να παμε στον τοτε δημο Μαλεσινας , αυτο μπορει να σας το επιβεβαιωσουν και οι δυο πρωην Δημαρχοι- και πολλα αλλα που δεν ειναι της ωρας, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ 1 ΜΑΡΤΗ στην δικη μας μερα ΟΡΓΗΣ , 7 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ,και ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2/11 ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 3.30μμ - 6,00 μμ , ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως γίνεται από τη μια να βοηθάς άτομα να πιάσουν δουλειά στα διόδια και από την άλλη να λες όχι στα διόδια και δεν πληρώνω.Τώρα κατάλαβα, έτσι κάνουν οι Δημαρ, Συριζα ναι μεν αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΑΚΗ...

      Διαγραφή
  5. στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τι κάνουν? βάζουν τους δικούς τους στην δουλειά τα τρώνε με τους κουμπάρους και φέρνουν την Ελλάδα και τους Ελληνες στο να μην έχουν να φάνε και να αυτοκτονούν ...να λένε "γες σερ" στην Μερκελ και δεν φέρνουν καμμια αντίρρηση ....ο Αργύρης και γενικότερα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αντιστέκονται και εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του συστήματος , ώστε να αλλάξουν για τους Ελληνες, τα πράγματα προς το καλύτερο... εσείς με τα Μνημόνια μας τελειώσατε.Δεν ξέρω τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ , είναι συνεπέστατη στις θέσεις της και τις απόψεις της ,ναι στο ευρώ ,οχι στα μνημόνια λιτότητας και ανεργίας, σταθερά και πάντα!!!η Δημαρ δεν έγινε το αριστερό άλλοθι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως όλοι προεκλογικά και μετεκλογικά έλεγαν, προώθησαν μια κυβέρνηση αριστεράς λέγοντας Ναι στο ΣΥΡΙΖΑ και προώθησαν στην συνέχεια , οικουμενική κυβέρνηση για το καλό της Ελλάδας με τις παραπάνω θέσεις ,που δήθεν όλοι συμφωνούσαν αλλά δεν ήθελαν!!! Έτσι έκαναν λοιπόν αυτά τα κόμματα που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια, άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν. Μακάρι ο δήμος Λοκρών να είχε κι άλλους σαν τον Αργύρη Αλεξίου !!! Μακάρι να ξυπνήσουν οι Λοκροί και να τον βγάλουν βουλευτή , γιατί το αξίζει... πρώτος ήταν στην Φθιώτιδα σε ψήφους... πρώτος τώρα στην λίστα.... εσύ μείνε στον καναπέ σου και γράψε και καμμια βλακεία να περνάει η ώρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου