Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Σελίδα στο διαδίκτυο ανέβασε η ΔηΣυ Λοκρίδας

Σελίδα στο διαδίκτυο ανέβασαν μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας από τη Λοκρίδα επιβεβαιώντας τις πληροφορίες για Ομάδα Πρωτοβουλίας και στον Δήμο Λοκρών.


Η σελίδα εμπλουτίζεται τις τελευταίες δύο μέρες με πληροφορίες για τη Δημοκρατική Συμμαχία, αν και ακόμη δεν αναφέρει ονόματα μελών ή κάποιας διοικούσας επιτροπής. Προφανώς αυτά θα ανακοινωθούν επίσημα από τη ΔηΣυ.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της τοπικής σελίδας της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι http://dimsim-lokridos.blogspot.com/ και την σελίδα μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Το ότι η δημιουργία και στελέχωση της ΔηΣυ Λοκρίδας θα παίξει ρόλο σε τοπικό επίπεδο είναι βέβαιο, μιας και τα ονόματα τα οποία ακούγονται ανεπίσημα είναι σίγουρο πως μόνο με τη συμμετοχή τους αλλάζουν τον  συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των υφιστάμενων πολιτικών κομμάτων και κυρίως την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ. 


Το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν, τι θέσεις θα πάρουν σχετικά με τα τοπικά προβλήματα και αν με κάποιους θα συνεργαστούν οι Σύμμαχοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου