Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Κινήσεις για προώθηση υποψηφιότητας για το Δήμο Λοκρών

Εκατόν ογδόντα υπογραφές στήριξης στο πρόσωπό του, στελεχών και μελών της ΝΔ, έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος προερχόμενος από το χώρο.
 
 
Πρόκειται για νέο άνθρωπο, τοπικό στέλεχος της ΝΔ και υπάλληλο ΔΕΚΟ.

Τα ονόματα που με την υπογραφή τους δηλώνουν απερίφραστα τη στήριξη τους στο πρόσωπό του θα προκαλέσουν έκπληξη στα στελέχη που ασχολούνται με τα κοινά υποστηρίζει προσωπικός φίλος και θερμός υποστηρικτής του εν δυνάμει υποψηφίου δημάρχου.

Στην ΝΔ, αν και καπώς πρόωρα, καποιοι θέλουν πρώτον να λυθούν σύντομα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και εκκρεμούν ακόμη, δεύτερον να συσπειρώσουν τα τοπικά στελέχη και τα μέλη γύρω από ένα νέο πρόσωπο και, τρίτον να φέρουν πίσω όλους όσους έχουν απομακρυνθεί από την παράταξη.
Στόχος είναι να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τοπικά στη ΝΔ,  να υπάρξει υποψηφιότητα ενότητας, αλλά και να προωθηθεί κατάλληλος υποψήφιος που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τον κ. Λιολιο στις επόμενες εκλογές.

Η συλλογή υπογραφών, που έχει γίνει με άκρα μυστικότητα μέχρι στιγμής, συνεχίζεται και οι υπογραφές που συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στο στρατηγείο της Συγγρού τον Ιούλιο, όπου μεγαλοστέλεχος της παράταξης θα φροντίσει για την προώθηση στα αρμόδια όργανα του κόμματος. 
  
Οι υπογραφές πιστεύουν στη ΝΔ θα "επιβάλουν" την υποψηφιότητα σε όλους και θα κάνουν σεβαστή την απόφαση των επιτελικών της ΝΔ για στήριξη νέου προσώπου.
 
Από τη ΝΔ θέλουν να κλείσουν τις "πληγές" που έχουν ανοίξει από τις διεργασίες για τις υποψηφιότητες των πρόσφατων εκλογών σε όλους τους δήμους όπου υπήρξαν ανάλογα προβλήματα. 

10 σχόλια:

  1. Ρε πάμε καλά? Τι είδηση ήτανε αυτή? Καινούργιος σωτήρας του τόπου μας? Άντε καλορίζικος !!Τι κίνηση ΜΑΤ ήτανε αυτή από τη ΝΔ? Έχει μαζέψει και υπογραφές, δε μαζεύει τα συντρίμμια της πρώτα η Ν.Δ. που έχει αφήσει πίσω
    της από τις προηγούμενες εκλογές? Αυτή είναι η διαφάνεια της Ν.Δ., μυστικές υπογραφές - συμφωνίες και αργότερα οι δυσαρεστημένοι της παράταξης που είχανε όνειρα δημάρχου.
    Έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος μας? Με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι της Ν.Δ.? Έναν άξιο δε μπορούσανε να βρούνε στις προηγούμενες στις επόμενες περιμένουνε από τώρα? Α, συγνώμη είχανε βρει στις προηγούμενες… πως τον λένε, πως τον λένε μου διαφεύγει το όνομά του,
    Αυτός που την κοπάνησε, που εξαφανίστηκε, που δεν έχει πατήσει το πόδι του πάλι στην Αταλάντη, Α ναι… θυμήθηκα….. Αγγελούση αν δεν κάνω λάθος ή Τσούρτο? Ένας από τους 2 ήτανε νομίζω.
    Και είναι και υπάλληλος ΔΕΚΟ? Μεγάλο προσόν!!! Ο τόπος μας έχει ανάγκη από υπαλλήλους σε ΔΕΚΟ….. Μπράβο για την επιλογή σας και τον τρόπο επιλογής που κάνατε!
    Έχετε αποδείξει τόσα χρόνια τις επιλογές σας και τη διαφάνειά σας! Πάντα έτσι, με δημοκρατικές διαδικασίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνουμε... Στη ΝΔ δεν έχουμε στελέχη σαν τον Λιολιο... Που δεν ήταν εργαζόμενος σε ΔΕΚΟ...
    Αλήθεια, τι επαγγέλεται ο κύριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και ο φυσικός πυρηνικός που έχετε στη ΔΕΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ και αποφοιτος ΛΥΚΕΙΟΥ(τοτε 6ταξιο γυμνασιο) , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡHΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ αλλα ηταν και ειναι ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ και ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και κυριως μεγαλη εμπειρια πλεον στην πολιτικη γιατι ανακατευεται με αυτηναπο μικρο παιδι.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ , ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ.. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΗΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα πολιτικά κόματα μας έχουν οδηγήσει στο να χρωστάμε παντού (ακόμα και της Μιχαλούς), γιατί όλοι μαζί τα "έφαγαν" και όλοι συναίνεσαν και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τσακώνονται για αυτά!! Τα διαπιστευτήρια για το τι είναι ο καθένας δεν μας αφορούν (πυρηνικός φυσικός, υπάλληλος ΔΕΚΟ, αγρότης). Μας αφορά όμως το τι θα κάνουν γι' αυτόν τον έρμο τον τόπο. Όλοι μπορούν να προσφέρουν. Θέλουν όμως;;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ???
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΤΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ:
    "...ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100% ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ και δεν ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι πολίτες ότι τον ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ και ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να πηγαίνουν στην πλειοψηφία τους , απο τους επικίνδυνους ,στενους χωρίς σημανση , παράπλευρους δρόμους . Ο πρώην ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και κινητοποιήθηκε και ψηφίσματα είχε βγάλει και οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙΣ και τα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ των διοδίων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠαρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

    Ο κος Λίολιος έχει ξεκάθαρη θέση, οι πολίτες του Δήμου Λοκρών να μην πληρώνουν διόδια. Θέση η οποία συμφωνεί με το Σύνταγμα της Ελλάδας που λέει: όλοι οι δρόμοι είναι ελεύθεροι για όλους τους πολίτες της Ελλάδας.
    Ο κος Λιόλιος ξέρει να απαιτεί και να διεκδικεί τα δίκαια για τον Δήμος μας και τους Δημότες αυτού.
    Μάλλον κάποιους τους πείραξε που τα πρόβληματα αντιμετοπίζονται ορθά και γρήγορα, α΄πό τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ...ΑΠΛΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΗ.. και μην ξεχναμε και τις στασεις...στο κομβο?? Αταλαντης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΓΙΝΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΣΟΥΡΤΟ, ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΗΛΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου