Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συνεχώς μας προδίδουν .

AΡΘΡΟ του ΑΡΓΥΡΗ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ
αναδημοσίευση απο το http://dimoslokron.blogspot.com/

ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συνεχώς μας προδίδουν . Το φιλοτιμο των πολιτών εχει και όρια. ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ στις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ στο έχατο ,τα κουκουλώνουν ολα, την χαρίζουν σε κουμπάρους,σε Βατοπαιδινούς,σε πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τί ντροπή, ψηφίζουν νόμους με το ΛΑΟΣ την ΝΔ και την ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ . ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ!!! ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.... 
 
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που δεν κατέχουν κυβερνητικές θέσεις κυρίως, κάνουν συμμαχίες με τα κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της εξωκοινοβουλευτικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,με σκοπό να φύγει πλέον αυτή η κυβέρνηση να ξεβρωμίσει το ΠΑΣΟΚ , που εχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ τους ψηφοφόρους του.

Θάθελα να ξέρω δεν υπάρχει καθόλου τσίπα??? τους ψηφοφόρους τους δέν τους ντρέπονται , τους φίλους τους ,τους συγγενείς τους,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ??? Αλλά αυτοί θα μου πείτε δεν ντρέπονται για τον εαυτό τους.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ της τωρινής κυβέρνησης , αλλα και αυτούς που διαχρονικά έχουν διατελέσει βουλευτές και υπουργοί οποιονδήποτε κυβερνήσεων.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100% ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔIΚΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ και δεν ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι πολίτες ότι τον ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ και ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να πηγαίνουν στην πλειοψηφία τους , απο τους επικίνδυνους ,στενούς χωρίς σημανση , παράπλευρους δρόμους . Ο πρώην ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και κινητοποιήθηκε και ψηφίσματα είχε βγάλει και οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙΣ και τα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ των διοδίων ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ και ΣΤΑΣΕΙΣ του ΚΤΕΛ στη Ε.Ο στο κόμβο ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που ανήκουμε στο λεγόμενο κίνημα των ΔΙΟΔΙΩΝ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ "ΜΕΡΑ ΟΡΓΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 7,00 μμ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2/2011 ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ , 5.00 μμ - 8,00 μμ και στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 20/2/2001 στις 3.00 μμ - 6,00 μμ. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 4.00μμ - 6,00μμ 20/2/2011. ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΔΝΤ,ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ και ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου