Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: "...Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ"

Να πάρει θέση ο Δήμος για το θέμα των διοδίων και να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους πολίτες που αδικούνται, ζητάει με μέσα από το  blog του "Τα Νέα του Δήμου Λοκρών" ο  Αργύρης Αλεξίου.
 

Ο κ. Αλέξιου, πρώην πρόεδρος του Δ.Δ. Τραγάνας (με τον κ. Σκαμπερδόπουλο) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές (με τον κ. Λιόλιο) πρωτοστατεί στον αγώνα των πολιτών του Δήμου Λοκρών, ενάντια στο άδικο χαράτσι των διοδίων που έχουν επιβάλει οι εταιρίες και οι κυβερνησεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Γνωρίζοντας όλοι των προσωπικό αγώνα και τις ειλικρινείς προσπάθειες του κ. Αλεξίου για δίκαιη λύση του προβλήματος, πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανέις ακόμη και αν διαφωνεί μαζι του, προβληματίζει η αδιάφορη στάση της νέας Δημοτικής Αρχής απέναντι σε ένα πρόβλήμα που αγγίζει άμεσα τους δημότες ενός δήμου που είναι χωρισμένος στη μέση με διόδια.
 
Είναι δυνατόν ο Δήμαρχος και ένα ολόκληρο Δημοτικό Συμβουλίο να μην ασχολείται με το θέμα; 

Είναι δυνατόν κανείς από τους αιρετούς να μην νοιάζεται, όταν θα έπρεπε όλοι μαζί, πλειοψηφία και μειοψηφία, να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δημοτών που για ακριβώς για το λόγο αυτό τους εξέλεξαν;

Είναι δυνατόν ένας ανθρώπος να έχει αφεθεί μόνος του να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;
Ο κ. Αλεξίου στην ανάρτηση του μεταξύ άλλων αναφέρει συγκεκριμένα για το Δήμο:

"...ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 100% ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ και δεν ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι πολίτες ότι τον ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ και ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να πηγαίνουν στην πλειοψηφία τους , απο τους επικίνδυνους ,στενους χωρίς σημανση , παράπλευρους δρόμους . Ο πρώην ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και κινητοποιήθηκε και ψηφίσματα είχε βγάλει και οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙΣ και τα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ των διοδίων..."

16 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ... ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ...

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ...

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ... Ε, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ , ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον κ.Αλεξιού δεν γνωρίζω προσωπικά, από τις κινητοποιήσεις του όμως έχει κερδίσει το σεβασμό μου.
    Αυτή τη στιγμή η καινούργια αρχή συμπληρώνει το 2 μήνα που έχει αναλάβει, τα θέματα του δήμου που έχουνε δημιουργήσει οι προηγούμενοι «άρχοντες του τόπου» είναι τεράστια.
    Ας μη λασπολογούμε, δεν κοιμάται κανένας! Εάν αρχίσουμε και αναλύουμε τα θέματα του δήμου, θα δούμε ότι υπάρχουνε άλλα ποιο επείγον που πρέπει να λυθούνε,
    τα διόδια είναι ένα θέμα που αφορά όλη την Ελλάδα, όχι μόνο το δήμο μας.
    Τι θέλετε δηλαδή να κάνει ο Λιόλιος? Να κάνει ότι έκανε ο Γκλέτσο για τη δημοσιότητα? Που τον χειροκροτούσαν? Και τι κατάφερε? Αλλά είναι «ωραίος», «cool» επειδή το έκανε και κέρδισε εντυπώσεις.
    Ας είμαστε σοβαροί!!! Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα!
    Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι με τα διόδια γίνανε καινούργιες θέσεις εργασίας σε καιρό που οι δουλειές δεν υπάρχουνε.
    Όποιος δεν θέλει να πληρώνει διόδια να πάει από τον παράδρομο, εγώ αυτό κάνω.
    Και να σας πω και κάτι άλλο?
    Το Μαρτίνο, η Μαλεσίνα, η Τραγάνα, η Λιβανάτα, η Αρκίτσα έχουνε κόμβους, η Αταλάντη έχει?
    Αυτούς τους κόμβους πληρώνουμε εάν το έχετε καταλάβει!!! Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας? Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
    Και ρωτάω τώρα. Μήπως θα έπρεπε να μπούνε διόδια και στους άλλους κόμβους εκτός από την Τραγάνα που ήδη έχει και την Αταλάντη που δεν έχει κόμβο?
    Ας σοβαρευτούμε λίγο! Μην απαιτούμε μόνο κόμβους και μετά να μη δεχόμαστε να τους πληρώσουμε!!!
    Έλεος με εμάς τους Έλληνες ποια! Αυτή η νοοτροπία μας έχει φάει και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο!!!
    ΖΗΤΑΜΕ μας το ΦΕΡΝΟΥΝΕ το ΤΡΩΜΕ και μετά δεν το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαράτσι το οποίο πληρώνουμε είναι φόροι της κυβέρνησης αν το έχετε καταλάβει,όπως γίνεται και με τη βενζίνη. Για το πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο θα το πληρώνουμε χρυσό (πετρέλαιο θέρμανσης = πετρέλαιο κίησης σε €), με τις αλχημίες των αγροτών γιατί δε μιλάει κανένας? θα θέλουμε να γεμίσουμε 1300€ μια δεξαμενή τόνου, με βασικό μισθό 700€.

    Υπάρχουνε ποιό σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε και όχι εάν θα πληρώσουμε (μετά από επιλογή μας γιατί υπάρχουνε και οι παράδρομοι) μια στο τόσο διόδια.

    Ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε μέσα από το blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και μην τραγικοποιούμε τόσο τα πράγματα με τους παράπλευρους δρόμους!! Τόσα χρόνια καλοί δεν ήτανε? Τι έχει αλλάξει τώρα? με το που μπήκε 1 Γενάροι χαλάσανε όλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ λΟΚΡΩΝ???

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ Π.Χ.:

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΛΑΜΙΑ)
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΛΑΜΙΑ)
    ΝΑ ΜΕ ΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ)

    Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI NA KANEI O LIOLIOS???? OTI KANEI MIA ZOH... TIPOTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο δήμο μας μέσα έχουμε μόνο τα διόδια της Τραγάνας (εδώ και χρόνια), εκτός και εάν ανοίξανε και άλλα και δε το ξέρουμε.
    Αυτό δε μπορώ να καταλάβω, τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε τους παράπλευρους για να μη πληρώνουμε διόδια (Αταλάντη-Μαλεσίνα) τώρα τι έχει αλλάξει?
    Μη περνάς από τα διόδια! Απλά, υπάρχει λύση :)! όσο για τη Λαμία που είναι Πρωτεύουσα νομού δε το βρίσκω παράλογο να πληρώσεις διόδια για να πας.
    Στην Αττική οδό δεν πληρώνουνε στην Αθήνα? Επιλογή τους εάν πάνε, το ίδιο και με τα διόδια, επιλογή σου εάν τα περάσεις!
    Υπάρχουνε και οι παράπλευροι... Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος για τα διόδια? πήρανε αύξηση γιατί αυξήθηκε η φορολογία.
    Το ίδιο έγινε και με τη βενζίνη που την πληρώνουμε κάθε μέρα!
    Βασικά αυτό που θέλω να πω γιατί αυτοί που θα διαβάσουνε τα παραπάνω που έχω γράψει είναι : Μη χρησιμοποιείτε τα διόδια!!!!! Δεν πρόκειται να πέσουνε οι τιμές!!!
    και θέλετε και μια αλήθεια? γιατί δυστυχώς έτσι είναι, η κυβέρνηση με τις κινητοποιήσεις που έχουνε γίνει από τα κινήματα να μη πληρώνουμε διόδια, θα τους περάσει και στον Κ.Ο.Κ. τώρα !!!! Αυτό έχουμε καταφέρει !
    Μη τα χρησιμοποιείται απλά!!! Αυτή είναι η στάση που πρέπει να κρατήσουμε, να τα βγάλουμε από τη ζωή μας, έτσι θα πέσουνε οι τιμές από τους ιδιώτες! Αυτή είναι η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "TI NA KANEI O LIOLIOS???? OTI KANEI MIA ZOH... TIPOTA..."

    Αυτό που μπορώ να πω ειναι ό,τι είναι κάπως νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα εάν έχει κάνει κάτι όσο αφορά το Δήμο. Τώρα για το παρελθόν, μάλλον θα του είχες ζητήσει κάποιο ρουσφέτη, θα ήξερε τι κουμάσι είσαι δε σου το έκανε για αυτό αντιδράς έτσι. Γελοίε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SE ESENA ANTITHETA PREPEI NA EXEI POLLA... KOMATOSKYLO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΣΧΕΤΕ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΝΑΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ:

    1)ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Ε65.

    2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ...ΠΡΕΒΕΖΑ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    3) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

    4) ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ;

    5) ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΑ. ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ.
    1.Μας ειχαν αποκρυψει τον νομο του 1997 που προεβλεπε οτι οι κατοικοι της περιοχης επρεπε να περνουν ελευθερα τα διοδια.
    2.Πληρωναμε 1 ευρω μονο για ΑΘΗΝΑ και αυτα πηγαιναν στο κρατος και οχι στις τσεπες των ιδιωτων που πανε σημερα με 2,40 να πας και 2,4 να ρθεις δηλαδη το 4πλασιο.
    3.Οι δρομοι παραχωρηθκαν στους ιδιωτες το 2007 και χρεωνουν 6-7 φορες περισσοτερο την συντηρηση και την κατασκευη των δρομω και τους ελεγχει ΟΧΙ το ΚΤΑΤΟΣ αλλα ο δηθεν "ανεξαρτητος μηχανικος" που πως ειναι ανεξαρτητος αφου πληρωνεται απο τις παραπανω ιδιωτικες εταιρειες.
    4.Δεν λεμε να μην πληρωνουμε για την συντηρηση ,αλλα σε λογικα πλαισια πχ 50 ευρω τα ΙΧ και 1000 τα φορτηγα τον χρονο μιας και τους εχουμε πληρωσει απο παλαιοτερα και δεν γινεται να θεωρειται πιο πλουσιος ο Ελληνας απο τον Ελβετο που εχει και πραγματικους αυτοκινητοδρομους και πληρωνει για 12 μηνες μονο 31 ευρω.
    5.Οι ιδιωτες δεν φτιαξαν κανενα δρομο εθνικο για να εχουν διοδια καθε 50 χλμ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,
    αλλα εμεις θελουμε και εναλλακτικο ΔΡΟΜΟ που ειναι ο εθνικος μας δρομος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ που εμεις εχουμε πληρωσει.
    6. Εχουν βαλει βεβαια κι αλλα διοδια πλευρικα στην Τραγανα και αν πληρωναμε καθημερινα θα επρεπε να δινει η οικογενεια μου 500 ευρω τον μηνα.Ετσι εχουν αποκλεισει το χωριο οικονομικα και κοινωνικα και γεμισε νταλικες παροτι απαγορευεται να περνουν μεσα απ το χωρι για να αποφυγουν τα διοδια, καταστρεφοντας τα δικτυα,δρομων και νερου,δημιουργωντας ατυχηματα και κυριως να κινδυνευεις να σκοτωθεις στο παραπλευρο.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
    7. Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ειναι αυτη που ξηλωσε τις στασεις στην Σκαλα ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στον κομβο-και αλλου δημιουργωντας προβλημα στους επιβατες του ΚΤΕΛ , ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ.
    8. Η οδηγια της ΕΕ 1999/62 λεει οτι διοδια μπαιονουν σε αυτοκινητοδρομους τελειωμενους και κλειστους , εδω και δεν εχουν τελειωσει και δεν ειναι κλειστοι. πχ.δεν εχει τελειωσει το κομματι ΛΑΜΙΑ -ΡΑΧΕΣ,ειναι ανοικτος στα πρατηρια χωρις κομβους, στο Κασρο ,στο 90, στο 140,στο Κυπαρισι,στην Λιβανατα κλπ και αυτο το εχουν κερδισει στα δικαστηρια οι πρατηριουχοι(το να ειναι ανοικτα- χωρις μπαρες) με την αιτιολογια οτι δεν εχουν ολοκληρωθει οι δρομοι.
    9. Υπερ ΤΕΟ (Ταμειο Εθνικης Οδοποιιας)πληρωνεις και στα ασφαλιστρα και στη βενζινη και τελοσ γιατί πληρωνουμε ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ? για κυκλοφορουμε ελευθερα.
    10. Υπαρχουν ακομη 100 διαφορετικοι λογοι για να μην πληρωνουμε διοδια αλλα θα σας πω μονο για το αρθρο 5 του Συνταγματος που λεει οτι μεταβαση απο το ενα σημειο στο αλλο της Ελλαδας απαγορευεται να παρακωλυεται απο οποιονδηποτε.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτέλους!!!!! Και έλεγα δε θα βγείτε να μιλήσετε? Τόσα έχω γράψει παραπάνω!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Αυτά ήθελα να διαβάσω, όπως και πολλοί από εμάς πιστεύω που δεν είμαστε ενημερωμένοι, ο καθένας για το δικό του λόγο. Υπάρχει κάποιο site που μπορούμε να ενημερωθούμε και να μάθουμε περισσότερα?

    ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. gia ta diodia plirofories sto www.oxidiodia.gr ,A.ALEXIOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου