Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Υπό διάλυση η "ακέφαλη" ΝΔ - Υπό συγρότηση η ΔηΣυ - Υπο σκέψη το ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που η ΝΔ βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση στον Δήμο Λοκρών, την ίδια ώρα συγκροτείται Ομάδα Πρωτοβουλίας της ΔΗΣΥ ως προπομπός δημιουργίας τοπικής οργάνωσης του κινήματος, ενώ στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί βαθιά περισυλλογή και βουβαμάρα.
  
 
 
Η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση.  Για την ακρίβεια ποτέ δεν είχε βρεθεί σε τέτοια δύσκολη στιγμή και δεν είχε απαξιωθεί τόσο από τα στελέχη και τα μέλη της. Η εικόνα που δείχνει πιο μαύρη δεν γίνεται. 
Τα στελέχη της είναι σε μόνιμη πια διαμάχη και χωρισμένα σε πολλά στρατόπεδα ιδίως μετά τις τραγικές εξελίξεις τις πρόσφατης προεκλογικής περιόδου και των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών. 
Η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Αταλάντη παραμένει κλειστή και ανενεργή σε μια χρονική περίοδο που θα έπρεπε να παίξει ενεργό ρόλο και να αναδιοργανωθεί σύμφωνα με τον "Καλλικράτη". 
Δυστυχώς για τη ΝΔ τοπικά παραμένει "ακέφαλη" αφού κανένα πρόσωπο δεν φαίνεται να μπορεί να επιβληθεί, ή να πείσει αν θέλετε, ώστε να μαζέψει όλα τα στελέχη γύρω του και τα κομμάτια της τοπικής οργάνωσης και να δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα. Και όσοι μπορούσαν να το κάνουν στο παρελθόν σήμερα αδυνατούν. Ακόμη και ο Τσούρτος έχει χάσει προ πολλού την επιρροή του στα δρώμενα και ιδίως μετά το μεγάλο λάθος να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο προσβάλλοντας όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.


Από την άλλη, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ετοιμάζεται Ομάδα Πρωτοβουλίας της ΔΗΣΥ (Δημοκρατική Συμμαχία) στο Δήμο Λοκρών η οποία  φυσικά θα λειτουργήσει ως προπομπός τοπικής οργάνωσης που δεν θα αργήσει να εγκαινιαστεί. 
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πάντως πως σε ένα σχετικά μικρό Δήμο η ΔΗΣΥ έχει ανταπόκριση μέρους των πολιτών (αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα με όλα τα ρίσκα του) και από αυτό ίσως μπορεί να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο εσωτερικό της τοπικής της ΝΔ. 
Ονόματα δεν θα αναφέρουμε ακόμη διότι πολλά ακούγονται και  μερικά προκαλούν πραγματικά έκπληξη. Σύντομα πάντως θα ανακοινωθούν επίσημα απ' ότι μαθαίνουμε και θα τα δημοσιοποιήσουμε με σιγουριά.

Στο ΠΑΣΟΚ τώρα τα τοπικά στελέχη, μέλη και ψηφοφόροι έχουν πέσει σε βαθιά περισυλλογή και επικρατεί μια, αφύσικη για το κίνημα, βουβαμάρα. Παρά τη νίκη του κ. Λιόλιου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ και το ηθικό πιο κάτω δεν φαίνεται να μπορεί να πέσει. 
Από τη μία τα  σκληρά έως και παράλογα μερικές φορές μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, από την άλλη οι αμφιβολίες για το αν ο κ. Λιόλιος θα αντεπεξέλθει στο Δήμο και φυσικά το γεγονός πως δεν λείπουν και τα -με το γάντι- συντροφικά μαχαιρώματα εναντίον του Δημάρχου και του επιτελείου του.... 
Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δείχνει πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν στο μέλλον, μιας και από πολύ νωρίς έχουν αρχίσει οι γκρίνιες και τα παράπονα.
Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά ακόμη.

Γενικότερα πάντως, για όλα τα κόμματα, τοπικά χρειάζεται πλέον άμεση αλλαγή φρουράς. Η παλαιά φρουρά των κομμάτων πρέπει να αποσυρθεί πια αξιοπρεπώς.  Η ιστορία και χρόνος τους έχουν ξεπεράσει. Η γενιά του πολυτεχνείου πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη, στην γενιά του μνημονίου. Πρόσφεραν ότι είχαν να προσφέρουν στο τόπο. Σήμερα χρειάζονται νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τα ηνία του τόπου. Νέα μυαλά της σύγχρονης εποχής.

13 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΝΑ ΗΓΗΤΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΝΔ ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ............
    Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ... ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ............. ΤΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ!!! ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΑΡ-, Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ..ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΦΕΥ!!!, ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,)ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΕΛΕΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ(ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ...ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. ΘΟΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ "ΑΚΕΦΑΛΗ ΝΔ", ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗΗ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ), ΓΙΑ ΔΗΣΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΝΔ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ...ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ...ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΕΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ "ΝΕΟΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ¨ΑΞΙΟΣΥΝΗ" ΤΟΥ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ. Ή ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ(ΟΧΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΠΑΣΕΓΕΣ), ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΞΙΟ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤ ΤΑ ...ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΙ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας και είσαι γνώστης των πάντων και διάνια γιατί δεν είχες βάλλει υποψήφιότητα και να μην έχουμε "αγράμματους" δημοτικούς συμβούλους?
    Κοιτάξτε τα καραγκιοζηλίκια σας που παραιτούνται ένας ένας οι σύμάφήστε τους υπόλοιπους να δουλέψουν.
    8 χρόνια εκλέγατε τον Μπρεκουλάκη και ήσασταν ευχαριστημένοι γιατί τα έκανε όλα τέλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ (Ο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ....
    Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ....
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
    ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗ ΝΔ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΕΟΥΔΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΗ ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ, ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΑ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
    "...ΓΙΑ ΔΗΣΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΝΔ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ...ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..."
    ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΚΡΊΝΕΤΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΟΤΡΙΑ ΟΠΟΥ, ...ΓΙΑ ΝΔ ΠΑΛΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ (ΚΑΙ ΕΑΤ-ΕΣΑ) ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΕΡΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ...ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΣΟΥΡΤΟ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ....
    ....ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ....
    ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.....
    ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΜΟΝΟ ΟΙ
    ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΤΣΟΣ,
    ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.
    ΤΟ ΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΄ΛΟΚΡΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ' ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΚΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΩΤΕΡΗ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΥΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΘΑ ΜΑΘΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΟΙΠΟΝ, "ΕΓΏ Η ΔΙΑΝΟΙΑ" ΛΕΩ:
    .....ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗ "ΔΙΑΝΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ή ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ; ΑΝ ΔΕ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!! ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!!!
    ...ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ" ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΑ" ΛΙΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΝΩ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ...ΜΗΔΕΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ..., ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ(ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΣΑΓΑΝΟ, ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ). ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ..ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ(ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ). ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ(ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ). ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ!! ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ!!!!
    ...ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΓΙΝΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ" ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" (...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;)
    ...ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΕΡΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΦΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ..."ΛΙΓΟΣ". ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΧΕΙΜΑΡΑ-ΛΙΟΛΙΟ (Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ). ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΑΝΤΟΜΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙ Η ..ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΙΛΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ..ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΓΚΑΛΛΟΠ(ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!). ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ, ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑ;!!
    ...ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ(ΕΛΕΩ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΛΕΩ ..ΑΝΕΣΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ "ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ" ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου