Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη Μπατζελή στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό  Flash 96 και στο δημοσιογράφο Κωστή Παρρά έδωσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Μπατζελή.


Η κ. Μπατζελή, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, στα πιο βασικά σημεία της συνέντευξης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:


- Η άποψη περί επιτροπείας στην Ελλάδα είναι μια πρόκληση που θίγει τη θεσμική λειτουργία και οργάνωση της Ευρώπης, του ευρωπαϊκού, αλλά και εθνικού Συντάγματος.

- Είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε εξισορροπημένες παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την κρίση. Η λογική της «τιμωρίας» δε θα βρίσκει έδαφος όταν εμείς θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες πολιτικές με σθένος και αποφασιστικότητα.

- Εκτιμώ ότι οι προσεγγίσεις για μειώσεις του μισθολογικού κόστους του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να παίξουν ένα ρόλο «by- pass» για αντίστοιχες μειώσεις και στο δημόσιο τομέα. Δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς «ping pong» μεταξύ των μισθών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα


- Κανένας Έλληνας δε θα αντέξει επιπλέον μείωση του εισοδήματός του, αν δεν υπάρξει ταυτόχρονα και μείωση του κόστους ζωής

- Το να κατακρίνουμε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο μνημόνιο το 2010 σε μια περίοδο όπου οι διεθνείς εταίροι, η ΕΕ, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και οι εθνικοί παράγοντες δεν ενέκριναν ή δε συμφωνούσαν με τη λογική της αναδιάρθρωσης, είναι κριτική εκ του ασφαλούς και αγγίζει τα όρια της θεωρίας.

- Σήμερα η αναδιάρθρωση γίνεται κάτω από δύσκολες προσεγγίσεις, αλλά υπάρχει μια γενική συμφωνία για να προωθηθεί.

- Η Μέρκελ και η Ευρώπη όντως δεν ακολούθησε τη σωστή συνταγή για την οποία και αυτή θα κριθεί.



1 σχόλιο:

  1. .......αισχος ....αντι να απολογηθει και να ζητησει συγγνωμη ...πολιτικολογει η κα Μ πατζελη?ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ...ΑΥΤΗΣ και ολων των Αλλων ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου