Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πριν 6 μήνες.......


Πριν 6 μήνες περίπου πήρα την απόφαση να ασχοληθω ενεργά με την τοπική ομάδα της πόλης μας, την Α.Π.Ο. "Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ" (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Η Αταλάντη").  
 
Από μικρός πήγαινα στο γήπεδο και παρακολουθούσα την ομάδα, παρακολουθούσα το φίλο μου Νίκο, Θοδωρή και Δημήτρη που ήξερα μια ζωή ο,τι αντί για μυαλό είχανε μια μπάλα μέσα στο κεφάλι (που λέει ο λόγος) και τη χαρά που νιώθανε όταν βρισκόντουσαν στο γήπεδο, μέχρι το 2000 που έφυγα από την Αταλάντη. 
 
Γύρισα το 2004 αλλά οι ρυθμοί της δουλειάς μου δε μου αφήνανε ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από αυτή. Παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται αλλά δυστυχώς ........ τα χρόνια περνάνε γρήγορα χωρίς να το καταλάβεις..... δεν είμαι μεγάλος, 30 χρονών είμαι απλά ώρες ώρες σκέφτομαι πότε τα έφτασα κιόλας. 
  
Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την ομάδα έπειτα από μια κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο Τάσο. Όταν μου εξήγησε σε τι σημείο ήτανε η ομάδα πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί μια ζωή άκουγα Α.Π.Ο. αλλά ποτέ δεν είχα κάνει κάτι για αυτή, αυτόματα έβαλα τον εαυτό μου έμμεσα συνηπεύθυνο για αυτή την κατάσταση. Έτσι πήρα την απόφαση να συμμετέχω στην κίνηση που έγινε για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να υπάρχει και να δημιουργηθεί πάλι μέσα από τις στάχτες της. 
 
Μακάρι από τα άτομα που θα μου κάνουνε την τιμή και διαβάσουνε αυτό το κείμενο, να καταλάβουνε έστω 2, επιτυχία θα είναι, την προσπάθεια που κάνουμε Διοίκηση και Ποδοσφαιριστές αυτή την κρίσιμη εποχή που ζούμε όπου τα πάντα καταρέουνε γύρω μας, να κρατήσουμε τον αθλητισμό ενεργό στην πόλη μας.
  
 
Σας ευχαριστώ
Κατσούλης Αντώνης


http://apoatalantis.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΥΝ Α.Π.Ο. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ << ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ >> ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατόπιν υπερκατανάλωσης κατά σειρά εξαντλήσεως, κρασιού, τριγλυκεριδίων και τσίπουρου και ενώ μέχρι πριν λίγο θυμίζαμε κάποιον που προσπαθούσε να ξεσουρώσει μετά από τις εορταστικές εκδηλώσεις, είμαστε εδώ, και είμαστε καλά. Το ίδιο επιθυμώ και δι΄ εσάς. Για όποιον ήπιε πολύ και δεν το θυμάται, θα επαναλάβω για ακόμα μία φορά, Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, Ομάδες στήνονται, Ομάδες προσπαθούν να στήσουν, και ομάδες λειτουργούν βοηθητικά σύμφωνα με διάφορες φήμες . Η ΕΠΟ τιμωρεί, δικαιώνει λειτουργώντας σύμφωνα με τους νόμους και εκτελώντας σύμφωνα με άγνωστους νόμους. Οι πιο γελοίοι όμως είμαστε εμείς οι οπαδοί των ομάδων. Το ποδόσφαιρο είναι οικονομικός ανταγωνισμός με πολλά πρόβατα, Δεν υπάρχει τίποτα το υγιές μέσα στο ποδόσφαιρο . Θα χρειαστούμε βοήθεια Ευρώπης τύπου Δ.Ν.Τ και για το ποδόσφαιρο?
    LOKROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικός πολύ είσαι 03:58, μπερδεύεις πολύ με αυτά που λες και δύσκολα γίνεσαι κατανοητός. Το παραπάνω θέμα είναι συγκεκριμένο και μιλάει για μια προσπάθεια κάποιων ατόμων, απο οτι έχω καταλάβει, που δε χωράνε και πολλά γενικόλογα. Είναι αρκετά σαφής η προσπάθειά τους και οι απόψεις τους για το όλο θέμα. Μη το παίζεις και πολύ ψαγμένος με τις απόψεις σου. Γιατί 4 το πρωί και να γράφεις μάλλον για τη δικίά σου υπερκατανάλση μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου