Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση στο Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρυμνας για την αλλαγή του ΦΕΚ 1575/ Β΄ και την κατάργηση της έκφρασης αναστολή απόφασης συγχώνευσης


Με πρωτοβουλία του Δήμου Λοκρών και του Δημάρχου κ. Νικολάου Λιόλιου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Τοπικό διαμέρισμα της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών και στο χώρο του Σχολείου Γυμνασίου- Λυκείου, παρουσία της κ. Τόνιας Αντωνίου, του Δ/ντή της Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Φθιώτιδας κ. Σπύρου Πιλιτζίδη, του αρμόδιου Αντιδήμαρχου στον τομέα παιδείας, κ. Μπονόβα Ιωάννη και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και  μαθητών, προκειμένου να χαραχτεί το σχέδιο δράσης για την αλλαγή του ΦΕΚ 1575/ Β΄ και την κατάργηση της έκφρασης αναστολή απόφασης συγχώνευσης που αυτό περιέχει, σε έκδοση νέου ΦΕΚ που να αναγράφει την  απόφαση «Διατήρησης της Σχολικής μονάδας».

(Α. Αναστέλλουμε για το σχολικό έτος 2011−2012 την εφαρμογή της αριθμ. 71336/Δ4/24−6−2011 (ΦΕΚ 1575/Β΄) υπουργικής απόφασης «Συγχωνεύσεις Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» κατά το μέρος που αφορά: 1. στη Συγχώνευση των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Λάρυμνας και του ΓΕΛ Μαρτίνου σε ΓΕΛ Μαρτίνου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.)


Η θετική εξέλιξη αυτού του θέματος περί διατήρησης του Σχολείου, προήρθε κατόπιν της συντονισμένης προσπάθειας που κατεβλήθη από τον Δήμαρχο Λοκρών, την κ. Αντωνίου Τόνια, καθώς και από τους θεσμικούς φορείς στην πρώτη συνάντηση που έγινε με την υπουργό κ. Διαμαντοπούλου, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η πρόταση και να αιτιολογηθούν τα αιτήματα  που δικαιολογούν την ύπαρξη και διατήρηση του Σχολείου της Λάρυμνας, όπως και έγινε.
  
Στην παρούσα φάση αποφασίστηκε μια εκ νέου συνάντηση με την αρμόδια Υπουργό, κ. Διαμαντοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί με τους εκπροσώπους των φορέων στο άμεσα ερχόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου