Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βράβευση φοιτητών στη Μαλεσίνα



Σε ένα κλίμα εορταστικό και με συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελοδιών, της Μουσικής Σχολής Μαλεσίνας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Δήμου Λοκρών και της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας, για την απονομή επαίνων στους νέους επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων του 2011, στις 28 Δεκεμβρίου του 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Μαλεσίνας.

Ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος και ο Αντ/ρχος κ. Ιωάννης Μπονόβας.

Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στις Άγιες μέρες και το πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον αγώνα και την προσπάθεια των αποφοίτων Λυκείου της Μαλεσίνας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των νέων φοιτητών της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η βουλευτής Φθ/δας κ. Τόνια Αντωνίου, ο Αντιπ/ρχης κ. Θωμάς Στάϊκος, οι Αντ/ρχοι κ. Κων/νος Τσέρτος και κ. Δημήτριος Τσοχαντάρης.

Το Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Γιάννα Θεοδοσίου, κ.  Γεώργιος Βλαχάβας, κ. Γεώργιος Δουμπιώτης, κ. Μιχάλης Περλεπές, κ. Γεώργιος Γουρνάς,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας κ. Γεώργιος Σταθουλόπουλος, και πλήθος Δημοτών.



14 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ 'Η ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ Γ.ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ[ΜΠΛΑΚΗ] Κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ,Γ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EIΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ?ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ.Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΤΕΡΜΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ.ΩΣΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΧΑΟΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΥΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ.ΛΕΤΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΒΑ ΚΑΙ ΛΙΟΛΙΟ;ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗ Ο ΓΟΥΡΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ;ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑ.ΤΙ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΚΔΗΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΕΙΑ ΤΟΥ.ΩΣΤΕ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ";ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ;ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΛΑ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΑ" ΤΡΙΚ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ( Για του στραβου το δικιο ) στην Μαλεσινα και μονο περναει απορριμματοφορρο καθε μερα..
    αφου εχει μονο ως χωρια για συλλογη Μαζι και θεολογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου