Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ: Σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ στη Μαλεσίνα



Εργαζόμενες, Άνεργες, Νέες Γυναίκες

Η ανεργία, οι απολύσεις, η φτώχεια και η ανασφάλεια, η μαζική απλήρωτη εργασία, βρίσκονται μέσα στα σπίτια μας και συνεχώς μεγαλώνουν.

Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) ετοιμάζει νέο τσουνάμι μέτρων.

Στην περιοχή μας, στη ΛΑΡΚΟ οι καπιταλιστές χτυπάνε ανελέητα τους εργάτες, με τις περικοπές στους μισθούς, με την μείωση του μισθολογικού κόστους και γενικότερα με τα νέα αφόρητα μέτρα που θέλουν να περάσουν για να υπογράψουν την νέα δανειακή σύμβαση, για να σώσουν τάχα την πατρίδα.

Την ίδια στιγμή ιδιωτικοποιούν και την ΛΑΡΚΟ.


Αυτό ανακοίνωσε στις 12/1/2012 η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ, δια του στόματος του προέδρου του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων ο οποίος είπε ότι για την ΛΑΡΚΟ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι διαδικασίες αποκρατικοποίηση της ξεκινάμε άμεσα τον Φλεβάρη του 2012.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ!

Από τις παραπάνω επιλογές τους, από τα προηγούμενα μέτρα που έχουν πάρει, τα νέα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν αποδεικνύεται περίτρανα ότι το επιχείρημα να σώσουν την πατρίδα είναι κάλπικο και στοχεύει να τρομοκρατήσει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για να μην προβάλλουν αντιδράσεις , για να μην ξεσηκωθούν.

Η θέση η δική μας είναι μαζί με το ΠΑΜΕ και τα συμφέροντα της τάξης μας. Η συμμετοχή μας στη σύσκεψη που διοργανώνετε είναι η έμπρακτη απάντηση στη γενικευμένη επίθεση της εργοδοσίας και ταυτόχρονα εκδήλωση αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς και σε όλους και όλες που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις σε δεκάδες τόπους δουλειάς.

Γυναίκες του καθημερινού μόχθου.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Με ψηλά το κεφάλι, άφοβα και οργανωμένα, θα μπούμε στους αγώνες, θα ορθώσουμε την αντίστασή μας, θα αρνηθούμε να δουλεύουμε για 500Ε, μισοάνεργες, άνεργες χωρίς δικαιώματα για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων.

Τώρα πρέπει να αναπτυχθεί ένα δυναμικό, ταξικό, αγωνιστικό κίνημα αντίστασης και λαϊκής συμμαχίας που θα αποτρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ- ΝΔ – ΛΑΟΣ, της ΕΕ του ΔΝΤ.

Τώρα πρέπει να αμφισβητηθεί η καπιταλιστική εξουσία, γιατί δεν θα δώσει λύσεις, γιατί κάθε μέρα νέα δεινά θα φέρνει.

Για ένα λαϊκό ποτάμι ρήξης και ανατροπής για να απαλλαγούμε εμείς και τα παιδιά μας από τους εκμεταλλευτές μας.

Όλες στη σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 25/1 στις 18.00.
Στο Καφενείο Κυριάκη στη Μαλεσίνα.


ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ  ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου