Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση για την επέτειο της Μάχης του Μαρτίνου




Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών, εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της «Μάχης του Μαρτίνου στις 29 Ιανουαρίου 1829», μαζί με τα αποκαλυπτήρια της ψηφιδωτής αναπαράστασης του ανδριάντα του Βάσου Μαυροβουνιώτη στην είσοδο της  Πόλης.
  
  
  
  
Μετά την επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ψηφιδωτής αναπαράστασης του αδριάντα του Βάσου Μαυροβουνιώτη στην πλατεία του Μαρτίνου μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με πολύ χιόνι και κρυο. 

Στον αδριάντα έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αταλάντης. 
  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού κ. Τόνια Αντωνίου, κ. Κατερίνα Μπατζελή και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Λιόλιος, εκπρόσωποι  της Εκκλησίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.  


Παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Λοκρών κ. Ανδρέας Ζαϊμης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γκριτζάπης, κ. Μπονόβας και κ. Τσοχαντάρης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Κολομτσάς, κ. Κούρος, κ. Μπώκος, κ. Περλεπές και της μειοψηφίας κ. Παπαμάρκου, κ. Γεωργοπούλου και κ. Ρούσσης,  πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, καθώς και οι πρώην δήμαρχοι κ. Σκαμπερδόπουλος και κ. Καρβούνη και πλήθος κόσμου.

  
Η προγραμματισμένη παρέλαση των σχολείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 
   
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν σε αίθουσα εκδηλώσεων με χαιρετισμό του Δημάρχου και της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, ενώ τον πανηγυρικό λόγο για τη ζωή και τη δράση του Βάσου Μαυροβουνιώτη εκφώνησε η Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Λυκείου Μαρτίνου κ. Παναγιώτου Πελαγία.

   

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ των άλλων:  
  
«…Εμείς οι νεότεροι έχουμε υποχρέωση να μην ξεχνάμε αυτές τις σπουδαίες προσωπικότητες, γιατί ένας λαός κινδυνεύει όταν ξεχνάει την ιστορία του. 


Είναι ένα επίκαιρο μήνυμα του αγώνα για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού το οποίο πρέπει να ακολουθήσει απαντώντας  στα μηνύματα ενότητας συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ μας. 

Για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας με ομόφωνη απόφαση του αποφάσισε να τιμήσει αυτόν τον ήρωα τοποθετώντας τον ανδριάντα του στην είσοδο της Πόλης του Μαρτίνου…. ».

     
Ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών της δημοτικής ενότητας Μαρτίνου και Λάρυμνας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
   
  


Τα παιδιά του χορευτικού συλλόγου «Μέλισσα» χόρεψαν Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς.
  


25 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΖΩΝ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ-ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΩΣ Η΄΄ΑΛΛΩΣ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΟΚΤΩ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ .Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ,ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΣΧΕΤΑ .ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΟΥΤΑΛΑ.ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΑΡΜΟΖΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΑΛΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ!!ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ! Ο κ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
  5. ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. Η΄ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Η΄΄ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΠΡΟΣΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ.ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΡΟΝΙΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΙΣΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ.ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΓΛΑΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ... ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

      Διαγραφή
    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΟΣ "ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ";!!!

      Διαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΟΛΟΙ) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ Ο "ΑΦΑΝΤΟΣ" Ή Ο ΑΛΛΟΣ;

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΙ Ή ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ;

      Διαγραφή
  14. ΑνώνυμοςFeb 2, 2012 12:53 AM

    Δήμαρχε φαντάσου σκηνή .

    Να τιμά η Ελλάδα μια μάχη που σκοτωθήκαν Έλληνες και επειδή πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει γενέθλια να του τραγουδάνε όλοι μαζί το Happy birthday to you
    ούτε συγκέντρωση σε κομματική οργάνωση να ήταν..

    Είναι δυνατόν να γιορτάζουμε την επέτειο της Μάχης του Μαρτινου 29 Ιανουαρίου 1829 να ζητάμε να έρχονται όλοι οι Μαρτιναιοι και αυτή η γιορτή να μετατρέπεται σε γιορτή της Τονιας .

    αντιγραφή απο σχόλιο του sigouratzis.blogspot.com

    Να γελάσουμε η να κλάψουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ.ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΒΡΗΚΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΦΘΗΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ.ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ .ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΤΟΝΙΑ.ΤΙ ΑΥΓΑ ΕΠΕΣΑΝ,ΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΤΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ!ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re mhn eiste kompleksiki me tous martineoys oi martineoi exoun dhksh th einai exoun aksioprepia kai oxi mizeria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ.ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,Η ΛΑΡΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ,ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ?ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. eno sta xoria sas den pernane oute apo epeksw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ εργο δωθεικε σε συνταξιουχο.αλλα ειχε ξαναγινει στην πλατεια το ειδιο εργο με τον ειδιο συνταξιουχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου