Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Λάρυμνα 8/1/2012

Καταγγέλλω σε όλο τον κυνηγετικό κόσμο, την κοινωνία, τις κυνηγετικές οργανώσεις και τις δημόσιες αρχές την άνανδρη, θρασύδειλη και δολοφονική πράξη, την οποία επιχείρησαν σε βάρος των σκυλιών μου άγνωστος ή άγνωστοι τοποθετώντας φόλες στο σκυλόσπιτο μεταφοράς των, το οποίο είχα πάνω στο αυτοκίνητό κατά την τελευταία ημέρα του λαγοκυνηγιού.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς και ευτυχώς για τα σκυλιά μου και για μένα, δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν. Να είναι σίγουροι όμως επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τον ήλιο, θα γίνουν κάποια στιγμή αντιληπτοί και θα λογοδοτήσουν.


Παρακαλούνται οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα, οι δε συνάδελφοι λαγοκυνηγοί Λάρυμνας - Μαρτίνου – Μαλεσίνας να βοηθήσουν όσο μπορούν για να προστατεύσουμε τα σκυλιά μας και να ανακαλύψουμε τον άγνωστο ή άγνωστους αδίστακτους νοσηρούς εγκληματίες.

Να καταγγείλουν χωρίς φόβο, εάν έχουν συμβεί και άλλα τέτοια περιστατικά, τα οποία μπορεί να γίνονται όχι μόνο για λόγους κυνηγίου, αλλά να υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Παρακαλώ τον κυνηγητικό τύπο, ηλεκτρονικό τύπο και ΜΜΕ νομού Φθιώτιδας να ανακοινώσουν την παρούσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977225587

Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
Επικεφαλής ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου