Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμο Λοκρών, των Δημοτικών Ενοτήτων και των ΝΠΔΔ του Δήμου





Kόπηκαν, οι εννέα συνολικά, Πρωτοχρονιάτικες πίτες του Δήμου των Λοκρών και των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και των ΝΠΔΔ, Πολιτισμού και Αθλητισμού που εκπροσωπήθηκε με την Αντιπρόεδρο κ. Βάγια Ευσταθία και Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που εκπροσωπήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ηλία Κολομτσά, αλλά και συλλόγων του Δήμου Λοκρών, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Νικολάου.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν η Βουλευτής του Νομού κ. Τόνια Αντωνίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καρατράντος, κ. Μπονόβας, κ. Γκριτζάπης κ. Τσέρτος και κ. Τσοχαντάρης, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Ζαϊμης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Κολομτσάς, κ. Γουρνάς, κ. Περλεπές, κ. Κούρος, κ. Μπώκος, κ. Θεοδοσίου, κ. Βλαχάβας, ενώ από την Αντιπολίτευση παρέστησαν η κ. Γεωργοπούλου και η κ. Μιχαλοπούλου

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ, ο πρώην Δήμαρχος, Αταλάντης κ. Σκαμπερδόπουλος και Οπουντίων κ. Καραμέρης οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου των Λοκρών καθώς και οι πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων. Παραβρέθηκαν επίσης Προεδρεία και μέλη των συλλόγων του Δήμου Λοκρών, αλλά και πολλοί πολίτες.



Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ν. Λιόλιος, ευχήθηκε σε όλους "Χρόνια Πολλά" και στην ομιλία του επεσήμανε  την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας, για να αντιμετωπιστούν οι κοινωνικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη ένδειξη έργου προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η απόφαση που έλαβε το Δημοτικό συμβούλιο στην πρώτη συνεδρίασή του για το 2012, να μειώσει τα τέλη ύδρευσης στους πολίτες κατά 25% και να πραγματοποιήσει αύξηση στις μεγάλες εταιρείες, στα Super Market και στις Τράπεζες.

Στον ευχετήριο λόγο του και ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, συνέστησε συνεργασία Εκκλησίας και Αυτοδιοίκησης προκειμένου να είναι ευοδωθούν οι προσπάθειες του Δήμου και της Εκκλησίας.



4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ; ΟΥΤΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ! ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΦΛΑΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΧΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου