Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο Λιόλιος τολμάει, μειώνει τα δημοτικά τέλη!


Μπορεί οι Δήμοι να αντιμετωπίζουν  τεράστια προβλήματα οικονομικής φύσεως με τις αλλεπάληλλες  περικοπές της κρατικής επιχορήγησης όμως με την κατάλληλη οικονομική διαχείριση και την εκλογίκευση των δαπανών μπορει να επιτευχθεί ακόμη και  μείωση των δημοτικών τελών.
 
Αυτο αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος"Μειώνουμε  σημαντικά τα τέλη ύδρευσης των δημοτών τα οποία  θα αυξηθούν  λόγω  καταβολής του  ΦΠΑ. Εμεις προχωρουμε σε μείωση κατά 25%και έτσι  καλύπτουμε και την αύξηση του ΦΠΑ και  μειώνουμε  τα τέλη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στους δοκιμαζόμενους  δημότες μας.Αντιθετα επιβάλουμε αυξημενα τέλη σε επιχειρήσεις που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν..."
 
 
Εξάλλου ο κ.Λιόλιος στο συμβούλιο της επικρατείας προσέφυγε ο Δήμος Λοκρων με άλλους δήμους κατά του χωροταξικού  που  ουσιαστικά απελευθερώνει την εγκατάσταση ιχθυοτροφικών μονάδων ακομη και σε περιοχες  με έντονη τουριστική δραστηριότητα όπως τον θεολόγο Λοκρίδας.
 
Όπως τόνισε στον FM-1 ο κ. Νίκος Λιολιος "πασχίζουμε για τη τουριστική ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής μας και δεν επιθυμούμε αυτή την άναρχη εξάπλωση των ιχθυοτροφικών  επιχειρήσεων".
 
Εξάλλου όπως ανεφερε ο κ. Λιολιος ο Δήμος Λοκρων  μειώνει σημαντικά τα τέλη ύδρευσης των δημοτών που θα αυξηθούν  λόγω  καταβολής του  ΦΠΑ. Με τη μείωση κατά 25% καλύπτουμε και την αύξηση του ΦΠΑ και  μειώνουμε  τα τέλη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
 

6 σχόλια:

  1. ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θετικά αντιμετωπίζεται η σκέψη της Δημοτικής Αρχής, Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, Η Διοίκηση του Δήμου συμπαριστάμενη στους Δημότες που δοκιμάζονται και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες θα πρέπει να δώσει μια άλλη διάσταση στη δημοτική κοινωνική πολιτική. Απαντώντας με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, στηρίζοντας στην πράξη τους αδύναμους συμπολίτες μας, τα νοικοκυριά, τις ευπαθείς ομάδες άπορους και τους ΑΜΕΑ για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας να αποφασίσει την μεσοσταθμικη μείωση των τελών, συμβάλλοντας στην ανακούφιση τους. Επίσης για τον εμπορικό κόσμο του Δημου μας να δώσει κίνητρα στην τοπική αγορά για νέες επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
    LOKROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΑΙ.ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΘΑ ΠΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟ ΝΕΡΟ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νο 2 άχρηστος ξαναχτυπά, ο Νο 1 άχρηστος είναι ΑΦΑΝΤΟΣ και όλοι μας περιμένουμε από άχρηστους λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου