Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

O Αργύρης Αλεξίου στο STAR Λαμίας

Απαντήσεις και διευκρινήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη μέρα των εκλογών έδωσε ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη Φθιώτιδα κ. Αργύρης Αλεξίου στο κανάλι STAR της Λαμίας.

Ο κ. Αλεξίου τόνισε την ανάγκη της εξεύρεσης λύσης σχηματισμού κυβέρνησης από αριστερές δυνάμεις αμέσως μετά τις εκλογές, της παραμονής της χώρας στο ευρώ, αλλά και της άμεσης αλλαγής οικονομικής πολιτικής της χώρας για να ανασάνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι.

Ο κ. Αλεξίου έκανε λόγο για μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας των κομμάτων της ευρύτερης αριστεράς με γραπτή προγραμματική συμφωνία, ενώ χαρακτήρισε ως προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών τους ισχυρισμούς της ΝΔ πως ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, αφού όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αυτοδύναμος για να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο ακόμη κι αν το ήθελε.

Δείτε το video από το STAR Λαμίας:



O Αργύρης Αλεξίου στο STAR από LAMIASTAR.GR

8 σχόλια:

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΗΜΑΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΩΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ "ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ" ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ.

    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΤΥΧΩΣ, ΟΥΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα.
      ψηφο στον αλεξιου επειδη ειναι ντοπιος.

      Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ (ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΗΜ.ΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφο στην δημαρ για την ευρωπαικη σιγουρια της αριστερης κυβερνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Ο ΣΤΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ,ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποχώρησες έμαθα από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάλιο αργά παρά ποτέ, καλύτερα να είσαι αυτό που δηλώνεις , ανεξάρτητος αριστερός , παρά να δικαιολογείς όπως οι άλλοι που έμειναν, μνημονιακές πολιτικές και σφαγές του λαού με χαρατσια και πετσόκωμα συντάξεων και μισθών. Καλή η κρητική που ασκουσες τόσο καιρό και δίκαιη αλλά τι άλλο έπρεπε να κάνουν για να διαμαρτυρηθείς
    αποχωρώντας;Προσπάθησες δεν λέω και σαν γραμματέας της οργάνωσης του Συριζα στην Αταλάντη αλλά τι περίμενες, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ πιο επαναστατικό ήταν το 1981. Καλή επιστροφή στους αγώνες σύντροφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ,ευχαριστώ για την εκτίμησή σου στο πρόσωπο μου ,αν είσαι πραγματικά αριστερός, είσαι μια ζωή αριστερός , χωρίς αριστερόμετρα,δεν σε κάνουν τα κόμματα που λένε ότι είναι αριστερά , αλλά οι πράξεις! Ο αγώνας συνεχίζεται , την επόμενη εβδομάδα έχουμε εγώ και 5 συναγωνιστές δίκη για τα διόδια ,σας περιμένουμε να δείξετε έμπρακτα την αλληλεγγύη σας. Να ξέρετε ότι οι διώξεις αυτές του συστήματος ατσαλώνουν την θέλησή μας για αγώνες κόντρα στην αδικία και το κατεστημένο , σ¨ευχαριστώ πολύ που με θεωρείς ,σύντροφο και συναγωνιστή!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου