Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ακάθεκτος για την άνοδο στην Α1 ο Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας

Ακάθεκτος για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία της Υδατοσφαίρισης βαδίζει ο Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας. 


Η ομάδα του Κώστα Λούδη, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ημερών πραγματοποίησε τρεις μεγάλες εμφανίσεις, πιστοποιώντας ότι αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Α1 κατηγορία του πόλο. Αναλυτικά το Σάββατο (22/06) επικράτησε κατά κράτος του Τρίτωνα Αμαρουσίου με το ηχηρό 10 -3 .

Την επόμενη ημέρα η Λαμιώτικη ομάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην πρόκληση του αγωνιστικού προγράμματος της Β’ Φάσης, το οποίο προέβλεπε δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μία ημέρα ! Η προέλαση του Νηρέα συνεχίστηκε και την Κυριακή (23/06) στις 10:00, όπου κέρδισε την ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας με 8 – 3.

 Ακολούθως στις 19:00 αγωνίστηκε εναντίον της ομάδας του Ν.Ο Λάρισας, απέναντι στην οποία πραγματοποίησε εμφατική νίκη με σκορ 19 – 6, προσφέροντας αγωνιστικό θέαμα υψηλής ποιότητας και αποζημιώνοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το φίλαθλο κοινό της υδατοσφαίρισης που παρευρέθηκε στο ανοικτό Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.


Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν και δύο νεαροί αθλητές (Παπαδόπουλος Παντελής – γεννηθείς το 1996 - και Καρπέτας Μάριος – γεννηθείς το 1998) που αποτελούν την πιο απτή απόδειξη για την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ απηύθυναν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στο προπονητικό team, που μετουσιώνουν σε επιτυχίες τις συνεχείς και κοπιώδεις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι καθημερινά για την ανάδειξη του Συλλόγου, της πόλης της Λαμίας και εν γένει της υδατοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου