Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πόσο αριστερή είναι αλήθεια αυτή η πολιτική! (...;)

Κε αρχισυντάκτη          
   Τα γεγονότα στην ΕΡΤ δείχνουν τον τρόπο που επιλέγει η κυβέρνηση να ξεπουλήσει οτιδήποτε δημόσιο απαξιώνοντας και παραδίδοντας τη δημόσια περιούσια στους επενδυτές.  Επίσης, δείχνει το ρόλο των νεοναζί που θα στήριζαν την κυβέρνηση αν κάποιο κόμμα της συγκυβέρνησης έθετε θέμα αποχώρησής του. Η ΔΗΜΑΡ από την άλλη, διατηρείται ως εφεδρεία για το μέλλον.
   Το ίδιο ξεπούλημα ετοιμάζεται και για τον ιαματικό πλούτο στην περιφέρεια μας. Το ποιος κατέχει τον ιαματικό πλούτο συσχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες για διακοπές και αναψυχή του λαού μας και αν αυτό αναγνωρίζεται ως δικαίωμα του λαού. Για να εξυπηρετήσουν τα ιαματικά λουτρά τέτοιες ανάγκες δεν μπορεί παρά να είναι δημόσια και αναβαθμισμένα. Ταυτόχρονα οι αυτοαπασχολούμενοι στον τουρισμό πρέπει να οργανωθούν και να σταματήσουν όλους αυτούς που θέλουν να τους κλείσουν. Δηλ. τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που τους ανταγωνίζονται.
   Κατά τη γνώμη μου,  ο τουρισμός στον τόπο μας θα πρέπει να αναπτύσσεται σε αναλογία με την βιομηχανική και αγροτική παραγωγή, τις ενεργειακές και μεταφορικές υποδομές, την ανάγκη εκπαίδευσης και ειδίκευσης των νέων εργαζόμενων και τις φροντίδες υγείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας. Δεν μπορεί ένας τόπος να ζει μόνο από τον τουρισμό, αλλά θα πρέπει ισόρροπα να αναπαύσει όλες τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητές του.
   Κλείνω με τις ερωτήσεις στη Βουλή των κ.κ. Αποστόλου και Κυριακάκη για τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Υπάτης. Η πρότασή τους για τάχα μου «συνεργατικό» σχήμα είναι στην πραγματικότητα σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτών, όπου πάλι ο κόσμος θα πληρώσει τη συμμετοχή των δήμων, σε έργα που θα τα εκμεταλλεύονται ιδιώτες, με πενιχρά έσοδα για τους δήμους. Νέα τζάκια ετοιμάζονται, άλλωστε. Πόσο αριστερή είναι αλήθεια αυτή η πολιτική!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Αυτοκινητιστής

Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου