Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δήμος Λαμιέων: Καλεί τους θύτες να τιμήσουν τα θύματα της Υπάτης!


Αγανάκτηση προκαλεί η πρόσκληση του Δήμου Λαμιέων προς τη Χρυσή Αυγή να παραβρεθεί και να καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που θα γίνουν  το Σαββατοκύριακο(15-16/6) στη Μαρτυρική πόλη της Υπάτης για τα θύματα των Γερμανών στην Κατοχή.    
    
Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική και ανιστόρητη ενέργεια του Δημάρχου Λαμιέων, Γ. Κοτρωνιά και της Προέδρου του Τ.Σ. Υπάτης, κ. Β. Παπανάγνου, να καλέσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να «τιμήσουν» τα θύματα των πολιτικών τους προγόνων, των Γερμανών Ναζί. Η στάση τους εναρμονίζεται με την  επίσημη Ευρωενωσιακή πολιτική των «δύο άκρων» και με την προσπάθειά της για το ξαναγράψιμο της ιστορίας. Δυστυχώς γι αυτούς η ιστορία γράφτηκε και δεν αλλάζει πλέον.  
   
Οι χρυσαυγίτες,  οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, οι λάτρεις του Χίτλερ, οι υμνητές των Χιτών και των Ταγματασφαλιτών, οι σημερινοί γερμανοτσολιάδες του κεφαλαίου και η εγκληματική τους οργάνωση δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις της Υπάτης και σε κάθε άλλη εκδήλωση. Τις μολύνουν με την παρουσία τους.
    
Καλούμε τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής, τους κατοίκους της Υπάτης και όλου του Δήμου Λαμιέων να απαντήσουν στην πρόκληση. Να απαιτήσουν την αποπομπή της Χ. Α. από την εκδήλωση. Να μην της επιτραπεί να καταθέσει στεφάνι.
      
Ο φασισμός και ο ναζισμός δεν αντιμετωπίζεται από το εκμεταλλευτικό σύστημα που τον γεννά και τον έχει ανάγκη, αλλά από το λαϊκό κίνημα. Απομονώνεται και εξουδετερώνεται μόνο από το λαό και τις οργανώσεις του. 



ΛΑΜΙΑ                      14/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου