Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο Χρήστος Μπώκος στις εκλογές για τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας

Ο συντοπίτης μας Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Λοκρών κ.Χρήστος Μπώκος από το Μαρτίνο, εξελέγη πρώτος σε ψήφους κατά την χθεσινή διαδικασία ανάδειξης Μελών της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας. 
   
Από τα αξιοπρόσεκτα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής αυτή τη φορά, είναι ότι όσες ήταν οι θέσεις των μελών της, τόσοι ήταν και οι  υποψήφιοι. Κατά συνέπεια κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος αφού και οι 11 υποψήφιοι για τις 11 θέσεις εκλέχτηκαν όλοι!
     
Το ενδιαφέρον όλων τώρα εστιάζεται στο πρόσωπο που θα εκλέξουν ως Γραμματέα. Θέση που κατείχε ο αείμνηστος Διονύσης Δολιανίτης

Εδώ να πούμε ότι για τη θέση του Γραμματέα έντονα ακούγεται -μεταξύ άλλων- και το όνομα του κ.Μπώκου.
   
Ας δούμε τώρα όμως ποιοι απαρτίζουν το νέο νομαρχιακό όργανο του ΠΑΣΟΚ στην Φθιώτιδα και πόσους σταυρούς έλαβε έκαστος.

Αναλυτικά:

Ονοματεπώνυμο                  Ψήφοι
Μπώκος Χρήστος                  373  
Βεντούρη Αλεξάνδρα             252 
Κυριάκου Παναγιώτης           221 
Σωτηροπούλου Γεωργία        219 
Αντωνίου Φώτης                  208 
Λιακόπουλος Φίλιππος         153 
Γουλόπουλος Ευστάθιος       116 
Καραγεώργος Βασίλειος       116 
Πασλής Βασίλειος                103 
Καλατζής Ιωάννης                 81 
Σκούρας Κώστας                  26

17 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτιά που κατάφερε στον συντοπίτη μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και για νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

    Ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχίες σε κάθε Λοκρό. Ειδικά σε νέους, δυναμικούς και έντιμους ανθρώπους όπως ο κ.Μπώκος.

    Η Λοκρίδα δεν πρέπει να χάνει καμία ευκαιρία να εκπροσωπείται δυναμικά παντού, σε κάθε θεσμικό όργανο, σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΤΗΝ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.
      ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
      ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΔΟΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ.
      ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980 ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013;
      Η ΠΡΩΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξερω τι ειναι αυτο το νε πασοκ αλλα για να του λετε ολοι μπραβο κατι καλο θα ειναι.
      Παντως μεταξυ μας ο ΛΙΟΛΙΟΣ σαν τον . . . Μπραβο το παλικαρι . . . θελει καμια τριανταρια!!!
      Παντως κι αυτος οπως και ολοι που ασχολουνται με αυτο που λενε πολιτικη ειναι διοριζμενος απο καποιον Λιολιο η Τονια

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ....ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

      Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για πείτε μας εσείς που δεν είστε παπαγαλάκια, γιατί κρίνετε το πρόσωπο-ανεξάρτητα καλό ή κακό- και όχι τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει(ΠΑΣΟΚ)? Όσο καλός και να είναι ο οποιοσδήποτε, οι προθέσεις του δεν μπορούν υπερκεράσουν το ζήτημα ότι υπηρετεί ένα κόμμα που τσάκισε τον ελληνικό λαό. Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι νέος ή γέρος, φρέσκος ή μπαγιάτικος, λεπτός ή χοντρός. Η ουσία είναι με τους μεγαλοεπιχειρηματίες ή με το λαό; Με τα αφεντικά ή με τους εργαζόμενους, τους μικροαγρότες, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ; Αλλά για την ταμπακιέρα κάνετε όλοι τουμπεκί. Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να πάρει θέση ο καθένας σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και οι απόψεις ενός ανθρώπου αν και είναι δύσκολο, αλλά είναι δυνατόν να αλλάξουν πολλά μερικές φορές και το ίδιο το κόμμα, ο Χρήστος είναι αντιδήμαρχος , νέος, αριστερός και χαμηλών τόνων... βέβαια το ΠΑΣΟΚ να το αλλάξει είναι ακατόρθωτο , διότι δεν είναι Χρήστος Παπανδρέου κι από τζάκι αλλά Μπωκος!Τώρα εσύ που κάνεις κριτική απ αριστερά ποιος είσαι και τι κάνεις για τον τόπο σου ? ...τίποτα μόνο κριτική δήθεν αριστερή .Ο δε συντοπίτης που λέει: "ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΕ!!!" είναι βαθιά νυχτωμένος...δεν παίζει ρόλο από που είναι αλλά τι κάνει και τι πιστεύει... αυτά ξετίμησαν και τον ψηφίσαν οι Πασόκοι !Οι δε προοδευτικοί Μαρτιναίοι έβγαζαν τον ΝΔ ταξιτζή 100 χρόνων 4 τετραετίες δήμαρχο (Ντουλαμας) , τι να πω πολύ προοδευτικοί και το Μαρτίνο βγάζει τους καλύτερους, μην πω και για την αποτυχημένη δημαρχέσα απο Μαρτίνο(ΠΑΣΟΚ) που ήθελε να φέρει στην περιοχή μας να θαφτούν χημικά απόβλητα!ΟΛΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ!

      Διαγραφή
    2. το μαρτινο μπορει να εβγαζε τον καραμερη 32 χρονια προεδρο-δημαρχο αλλα εβγαλε 2 τετραετιες βουλευτη τον μπατσο κ μια υφυπουργο παιδειας την στεφανου.εκτος το οτι υπηρξε υποψηφιος βουλευτης στις περασμενες εκλογες ο γιαννης μπρεκουλακης,για να μην σου θυμησω τον συγχωρεμενο δημαρχο αταλαντης λαμπρο μπρεκουλακη κ τους προεδρους των νοσοκομειων κ πολλα αλλα.... και ολοι αυτοι ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΙ.... και τωρα για πες μας το χωριο σου να γελασουμε.............

      Διαγραφή
    3. Επειδή έβγαλε αυτούς το πασοκ και η νδ πήγαν μπροστά ενώ το Μαρτίνο παρέμεινε στην δεκαετία του 60 μη σου πω και του 50.

      Διαγραφή
    4. ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ - ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑ Η ΣΤΕΦΑΝΟΥ ,ΛΑΜΠΡΟΣ,Ο Θ. ΜΠΑΤΣΟΣ. ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΠΕΘΕΡΟΣ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 5ΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΝΔ ΠΗΡΕ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο Χ. ΜΠΩΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ - ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο που οι νέοι πάνε πάλι στο ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και συνεχίζουν το έργο των καλών κυβερνήσεων που σας προσφέρουν καλή και άνετη ζωη .

    Βλήτα, Ω βλήτα!

    Αντε οργανωθείτε και αφήστε τα κομματόσκυλα γιατί έχετε γίνει δούλοι... Καταλάβετε το οτι κανείς δεν θα σας βγάλει απο την κριση,φτωχεια/μιζέρια παρά μόνο αν το προσπαθήσετε εσείς. Ξυπνήστε θα σας πάρουν τα σπίτια και εσείς ακόμη θα ψάχνετε σωτήρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013
      Όχι θωπεία
      “Μην φωνάζετε δυνατά… θα ξυπνήσετε τον Χρήστο”…………

      Τι θέλετε ..τι θέλετε ..να σας πω μια μια τι ενέργειες που έχουμε κάνει;; θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες …

      “Όχι θωπεία. Όχι όνειρο.
      Πιο πέρα.
      Εκεί που καταλύεται τ' όνειρο
      κι η φθορά έχει φθαρεί. ”

      Γιάννης Ρίτσος
      Αναρτήθηκε από sigouratzis στις 11:15 μ.μ.


      “Όχι θωπεία. Ξυπνήστε θα σας πάρουν τα σπίτια και εσείς ακόμη θα ψάχνετε σωτήρες...

      Διαγραφή
  6. αν πάρεις από αυτόν το Μαρτίνο βγάζει τους χειρότερους έτσι γιατί κάτι ξέρουμε κι εμείς και πως να μη βγει πρώτος η γλώσσα γυάλισε τα πλακάκια της Μπατζελή και της Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά συγνώμη. Υπάρχει ακόμα στον πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ? Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγωνίζεται στο όνομα του? Αφού ένας παραπάνω είπε ότι ο κύριος Μπώκος είναι νέος, αριστερός και χαμηλών τόνων τι δουλειά έχει με το ΠΑΣΟΚ του 2012-2013? Μήπως θέλει να συνεχίσει το αριστερό - δημοκρατικό - φιλολαϊκό έργο του? Μαζέψου Χρηστάκο στην δουλειά σου και στην ζωή σου, να ζήσεις ήρεμα και απλά γιατί εκεί μέσα θα σε καταντήσουν σαν τα μούτρα τους! Γνωστή η τακτική για όσους καλούς ανακατευτούν!! Εκτός αν έχεις προσωπικές βλέψεις να τους μοιάσεις!! Φιλικά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου