Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δήλωσεις Σταϊκούρα για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης και το θέμα της ΕΡΤ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας κ.Χρήστος Σταϊκούρας με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος της Υπάτης. Ένας τόπος που βίωσε στο μέγιστο βαθμό τις θηριωδίες του ναζισμού. Θηριωδίες που στις μέρες μας, δε φαίνεται να συγκινούν όλους το ίδιο.

Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, υπάρχουν Έλληνες που υιοθετούν αντιλήψεις αντιλήψεις που οδήγησαν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.

Παράλληλα όμως, υπάρχουν και συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι οι εθνικές διεκδικήσεις γίνονται με ανεύθυνες κραυγές.

Η Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης είναι συνειδητά αντίθετη σε τέτοιου είδους αντιλήψεις.

Μεριμνά για την αντιμετώπιση των σύγχρονων εκδοχών του φασισμού και εκφραστών του ναζισμού.

Τεκμηριώνει τη διεκδίκηση των εθνικών δικαίων που προέκυψαν κατά την περίοδο της Κατοχής.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει συντελεστεί σημαντικό έργο τον τελευταίο χρόνο στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Είναι ιστορικό χρέος μας και ελάχιστος φόρος τιμής προς όλους αυτούς που αγωνίστηκαν κατά του ναζισμού και υπέρ της εθνικής μας ανεξαρτησίας.»



Ο κ.Χρήστος Σταϊκούρας σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βιώσιμη εξυγίανση, προσαρμογή και πειθαρχία στα δημόσια οικονομικά της χώρας αποτελεί θεμελιώδη εθνικό στρατηγικό στόχο.

Η στρατηγική για την προσέγγιση αυτού του στόχου προϋποθέτει την εξυγίανση και ορθολογική διαχείριση κάθε φορέα που έχει δομηθεί διαχρονικά και λειτουργεί στο πεδίο του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Η έκφραση της ισχυρής βούλησης της Νέας Δημοκρατίας προς την κατεύθυνση αυτή ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα και την απαίτηση για ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.


Οφείλουμε να εργασθούμε όλοι ώστε να δομήσουμε σε υγιείς βάσεις τη νέα δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, με λιγότερο κόστος για τους πολίτες και περισσότερα και ποιοτικότερα οφέλη για τη χώρα και τη δημοκρατία».

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή.....κε Σταϊκούρα θα μειώσετε το χαράτσι της.....ΕΡΤ?....μπράβο σας!.....και το άλλο χαράτσι?....ξέρετε.....της ακίνητης περιουσίας?....ξέρω-ξέρω.....τώωωωωρα ετοιμάζεται το νομοσχέδιο....το καταθέτετε στη Βουλή!....αλλά περιμένετε τις αντιδράσεις του κόσμου πρώτα!....καλά δεν τις βλέπετε?....αφού είσαστε (όλοι σας) κριμένοι στο "καβούκι" σας?....Έχετε πολύ μεγάλο θράσος!...κι εσεις νομίζεται πως έχετε θάρρος!....μπερδέψατε τις λέξεις....τις έννοιες!....για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ είσαστε ανθέλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου