Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης!

«Δεν αναστέλλω ούτε ακυρώνω την απόφαση μου να κατέλθω υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς», φέρεται να δηλώνει ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος μετά την πρόσκληση του από το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Φαρμάκου (ΕΟΦ).
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1, ο κ. Γιαννόπουλος φέρεται ενοχλημένος από τις αυθαίρετες ερμηνείες και εκτιμήσεις που διοχετεύονται ίσως και σκόπιμα, για να αποδυναμώσουν την υποψηφιότητα του, ότι λόγω του διορισμού του στον ΕΟΦ δεν κατέρχεται υποψήφιος και παραχωρεί την θέση του σε άλλον υποψήφιο ή ότι δήθεν, ειδοποίησε ορισμένους σημερινούς περιφερειακούς συμβούλους που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ενταχτούν στον συνδυασμό του ότι δεν θα διεκδικήσει την Περιφέρεια.
 
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, λένε συνεργάτες του και ως του χρόνου που θα γίνουν οι εκλογές πολλά μπορεί να αλλάξουν, άλλωστε διευκρινίζουν ότι ο κ. Γιαννόπουλος κλήθηκε να αναλάβει τον ΕΟΦ γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο χώρο της διακίνησης των φάρμακων και ως ειδικός καλείται να βάλει μια τάξη εν όψει των νέων δεδομένων που δρομολογούνται στον τομέα της υγείας μετά την αλλαγή και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου!
 
Τέλος όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρώην βουλευτής της ΝΔ τον επόμενο μήνα αποχωρεί από το Πανεπιστήμιο, λόγω συνταξιοδότησης του και έτσι θα έχει όλο το χρόνο στη διάθεση του να οργανώσει καλύτερα την προεκλογική του εκστρατεία.
 
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει….

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου