Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΡΑΓΑΝΑ: ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΟΠ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ


Όλοι θέλουμε τις επενδύσεις  και να φέρουμε επενδυτές στην Ελλάδα , άλλα φαίνεται στην Τραγάνα οι Ρώσοι επενδυτές κάνουν ότι θέλουν , καταπατούν δρόμους (1), παραλίες, δάσος, εμποδίζουν την πρόσβαση(2), σκάβουν δίκτυο σε δημόσιο χώρο(3-4) για μεταφορά νερού και δίνουν δουλειά στους "ντόπιους "  Λιθουανούς  και Λετονούς  που τους έχουν εγκαταστήσει σε κοντέινερ χωρίς πάλι καμιά άδεια εγκατάστασης. Δεν λέμε ότι δεν κάνουν και θετικά , όπως ο δρόμος που έριξαν άσφαλτο  για να έχουν και οι ίδιοι καλύτερη πρόσβαση, αλλά η ανοχή των μόνιμων κατοίκων της περιοχής έφτασε πλέον στα όριά της!
 
Αρχικά το 2011 μόλις ανέλαβε ο νυν Δήμαρχος Λοκρών και ο νυν περιφερειάρχης , οι Ρώσοι καταπάτησαν τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία (1), κάνοντας περίφραξη και άνοιξαν δίπλα ένα μονοπάτι στο δάσος για να πάνε οι ντόπιοι στην παραλία ,που μόλις φτάσουν τους αγριοκοιτάνε και λένε ότι είναι ιδιωτική παραλία! Στην συνέχεια  στρώσανε  τον δρόμο προς άλλη παραλία κοντά τους πέτρες(2) για να μην πάνε εύκολα εκεί με αυτοκίνητο και τους ενοχλούν.Καταπάτησαν μπροστά τους την ζώνη παραλίας με περίφραξη και την αλλοίωσαν  μπαζώνοντας την και φυτεύοντας γκαζόν και φοινικόδενδρα . Τώρα πρόσφατα ανοίγουν σκάβοντας χωρίς άδεια τάφρους για ιδιωτικό δίκτυο ύδρευσης. Μάλιστα το σκάβουν τμήματα ,τμήματα , για να μην δώσουν στόχο , κάνουν ένα κομμάτι εδώ ,ένα μετά από 1 χλμ κλπ.
    
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?   ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?   ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ?  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? Απο κανέναν δεν εχουν την σχετική άδεια και όλοι μαζί κάνουν τα στραβά μάτια!!!
 
Ο σύλλογος κατοίκων Μικροβίβου αλλά και της Τραγάνας  συντονίζονται ώστε να σταματήσουν αυτή την ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ προσφεύγοντας στην Κεντρική Διοίκηση  γιατί η τοπική Αυτοδιοίκηση  κάνει συνεχώς την ανήξερη, "δεν άκουσε, δεν είδε".
 
Ο συνήγορος του πολίτη κ. ΡΑΚΙΤΖΗΣ θα ενημερωθεί για το πρόβλημα από τους 2 συλλόγους , αλλά παράλληλα σκεφτόμαστε να μηνύσουμε τις τοπικές αρχές για συγκάλυψη και ολιγωρία και αδιαφορία.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Τραγάνας αλλά και του δήμου ΛΟΚΡΩΝ να συστρατευτούν μαζί μας για ελεύθερη πρόσβαση παντού.

ΤΡΑΓΑΝΑ  07/06/2013

Κάτοικοι και παραθεριστές περιοχής ΤΡΑΓΑΝΑΣ 
για ελεύθερη πρόσβαση στους δημόσιους χώρους.



lamiastereanews.blogspot.gr

18 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΣΟΒΑΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ? Ε ΑΠΑΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ.ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ!

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ... Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΛΥΦΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ..ΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΓΑΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΛΥΦΤΕΣ ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!

      Διαγραφή
  6. ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ (ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΜΑΛΛΟΝ Η΄ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΣ Η΄ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ)Κ ΔΕΝ ΣΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ. ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Η΄ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑ κλπ. ΕΡΧΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΕΦΕΣΕ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ , ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ...... ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΟ ΔΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΣΥΣΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τοσα χρονια που ο φυτοριουχος εχει κανει καταληψη των δρομων δεν ειδα κανεναν οψιμο πατριωτη να ενδιαφερετε παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΤΩΡΙΟΥΧΟ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ,ΔΗΘΕΝ! ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ειναι μονο ενας και δεν ειδα να αλλαζει κατι πατριωτη !!!εσυ σαν προεδρος τι εκανες μηπως τα πηρες και κανεις τον κινεζο>?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου