Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Ε.Μακρή-Θεοδώρου στη Διάσκεψη των Βρυξελλών για την Ευρωπαϊκή Ατζέντα υπό την Προεδρία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες βρέθηκε το περασμένο τριήμερο η Βουλευτής Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου συμμετέχοντας στη Διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ατζέντας ενόψει τηςανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
 
Στα πλαίσια αυτής, η βουλευτής Φθιώτιδας πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των γραφείων των Επιτρόπων Olli Ren, Laszlo Andor και της Ανδρούλας Βασιλείου, όπου συζήτησε μαζί τους θέματα οικονομίας, κοινωνικής συνοχής και πολιτισμού.
 
Η κα Μακρή προσκλήθηκε και συμμετείχε επίσης, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τα Ινστιτούτα Hans Seidel και Κωνσταντίνος Καραμανλής, μαζί με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών. 
 
Η βουλευτής Φθιώτιδας σε κάθε σχετική αναφορά της,τόνισε ότι το βασικότερο όλων είναι να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα της ανεργίας, το οποίο είναι και η προτεραιότητα που θέτει η Ελληνική Κυβέρνηση κατά την Προεδρία της. 
 
Εν συνεχεία,τα θέματα που απασχόλησαν τις συνομιλίες της τόσο με τους αξιωματούχους του Κοινοβουλίου, όσο και με τους ομολόγους της,αφορούσαν κυρίως στην ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της Ευρώπης, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στο ζήτημα του ευρωσκεπτικισμού. 
  
Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της, η κα Μακρή είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και με τους εκπροσώπους της Task Force στην Ελλάδα κ.κ. Peter Wagner και Sebastian Weinzierl
 
Το κύριο θέμα της συζήτησης μαζί τους ήταν η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και των μεταρρυθμίσεων.
 
Ταυτόχρονα, έγινε αναλυτική παρουσίαση και του πιλοτικού προγράμματος του οδικού χάρτη για την αυτοδιοίκηση που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, όπως και γενικότερα, του τρόπου εργασίας και συμβουλευτικής της Τask Force.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου