Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κοινή Ανακοίνωση των Σωματείων Φθιώτιδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απλώνουμε το χέρι για να αγωνιστούμε

Οργανώνουμε την ταξική αλληλεγγύη

Ένας για όλους και όλοι για έναν

Δεν είναι οι εργαζόμενοι οι άνεργοι οι μικροεπαγγελματίες υπεύθυνοι για να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης αλλά τα θύματά της. Δεν είναι υπεύθυνα τα παιδιά των εργατικών – λαϊκών οικογενειών που από μικρή ηλικία μαθαίνουν τι σημαίνει το απάνθρωπο σύστημα που ζούμε.

Υπεύθυνη για την κρίση είναι η πολιτική της κυβέρνησης του ΔΝΤ, της ΕΕ, του κεφαλαίου και των κομμάτων τους.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η χιονοστιβάδα των φόρων, τα χαράτσια, το τσεκούρι στις παροχές υγείας και παιδείας, είναι το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα, που θα γιγαντώνεται για την υπεράσπιση και ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Κάθε εργαζόμενος , άνεργος, αυτοαπασχολούμενος , οργανωμένα και συλλογικά με τα ταξικά σωματεία να δώσει την απάντηση που ταιριάζει στην περήφανη ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ,με τον καθημερινό του αγώνα με την αλληλεγγύη προς τον διπλανό του. Δεν μας ταιριάζει η φιλανθρωπία απ αυτούς που ενώ στηρίζουν , το άδικο σύστημα και την πολιτική που θέλει να μας αφανίσει, παριστάνουν τάχα τους ‘καλούς ,συμπονετικούς που νοιάζονται ‘.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό της Φθ/δας τα λαϊκά νοικοκυριά που ενώ πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική δεν ξεχνούν τον διπλανό τους και από το υστέρημα τους βοηθάνε να ενισχύσουν την πρωτοβουλία των σωματείων για συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών και βιβλίων για οικογένειες που έχουν ανάγκη , να ελαφρύνουμε λίγο στις γιορτές τα βάρη τους. Να μοιραστούμε τα χαμογελά και τα όνειρα τους σαν μια μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων όλου του κόσμου.

 
ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  • ΕΜΠ/ΛΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
  • ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ –– ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
  • ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ
  • ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ ΦΘ/ΔΑΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου