Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Συμπληρώνονται σήμερα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 
 
Ο τραγικός θάνατος του 15χρονου  μαθητή αποτέλεσε γεγονός   σταθμό στο διαχρονικό αίτημα για εξάλειψη της αστυνομικής αυθαιρεσίας και  αυστηρή τήρηση των νόμων από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας, αποκλειστικά  στην κατεύθυνση της προστασίας της ζωής και της περιουσίας  του πολίτη.
 
Δυστυχώς εκείνες της μέρες του Δεκέμβρη, πέρα από τις μεγαλειώδεις ειρηνικές εκδηλώσεις της νεολαίας, μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων οι οποίες τίμησαν  τον  Αλέξη, σημειώθηκαν εκτεταμένα  βίαια επεισόδια,  στα πλαίσια της προσπάθειας ποικιλώνυμων συμφερόντων να εκμεταλλευτούν τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού και τον πόνο της οικογένειάς του αλλά και όλης της Ελλάδας, προς ίδιον όφελος.
 
Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, τιμούμε τη μνήμη του και παλεύουμε για την προάσπιση και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου, που ειδικά σε αυτή τη συγκυρία επιβουλεύονται οι διάφοροι θιασώτες της πολιτικής ανωμαλίας. 

Η μνήμη του Αλέξη τιμάται και δικαιώνεται μόνο μέσα από αυτόν τον καθημερινό αγώνα.

2 σχόλια:

  1. Δε ντρέπεστε να το παίζετε δημοκράτες? Σήμερα οι εντολοδόχοι σας, γιατί και εσείς στηρίζετε την κυβέρνηση, τα ΜΑΤ, τσάκισαν τα σχολιαρόπαιδα! Και εσείς συνεχίζετε να το παίζετε δημοκράτες... Ξεφτίλες έρχεται και οι σειράς σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται η σειρά ποιου ρε καραγκιόζη; Γράφεις ότι επί της ουσίας είναι αντιδημοκράτες εξαιτίας των ΜΑΤ και παρακάτω πως έρχεται η σειρά τους. Σπουδαίου επιπέδου αίσθημα δημοκρατίας για να καταγγέλεις κιόλας τους άλλους. Προφανώς βαθειά μέσα σου πιστεύεις ότι όλοι πρέπει να πιστεύουμε στη δική σου "αλήθεια". Μόνον τότε θα είμαστε δημοκράτες. Κρυφοφασίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου