Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ  
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

27/12/2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι,

Η ΛΑΡΚΟ με τους εργολάβους της ακόμη και αυτές τις χρονιάρες μέρες παίζουν στην πλάτη των εργατών και των οικογενειών μας .
 
Το δώρο των Χριστουγέννων, ένα από τα κεντημένα που έχουν απομείνει, που το περιμένουμε για να καλύψουμε τις σωρευμένες υποχρεώσεις που μας έχουν επιβάλει, το κατέβαλαν την τελευταία στιγμή και μετά από παρεμβάσεις στην επιθεώρηση εργασίας.

Βεβαίως και αυτό κουτσουρεμένο , δεν έχει καμιά σχέση με τις νόμιμες αποδοχές του κλάδου μας.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο εργολάβος ΤΖΩΡΤΖΗΣ δεν έχει καταβάλει στους εργαζομένους την δεδουλευμένη προκαταβολή.

Συνάδελφοι,

Το αίμα του νεκρού συναδέλφου μας είναι ακόμη νωπό και παρόλα αυτά καμιά συμμόρφωση δεν υπάρχει από αυτούς που διοικούν την ΛΑΡΚΟ, τα μετρά ασφαλείας, προληπτικής συντήρησης είναι ανύπαρκτα.

Ενδεικτικό είναι πως εργαζόμενοι στα καμίνια δεν έχουν άρβυλα και ποδιές. Το γάλα, που μετά από πολύχρονη παρέμβαση καταφέραμε να δίνετε σε όλους, δίνετε με μεγάλη καθυστέρηση.

Επειδή θεωρούμαι πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστή άλλο σας καλούμε να συσπειρωθείτε στο συνδικάτο μας, όσοι δεν είστε μέλη να γίνετε και μέσα από συλλογικές αποφάσεις να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας.

Δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμιά διάθεση χρονιάρες μέρες να σταματήσουμε την παραγωγή του εργοστασίου και να μας βρει ο καινούριος χρόνος στο δρόμο. Όμως, αν δεν δοθεί σήμερα η προκαταβολή στους εργαζόμενους του ΤΖΩΡΤΖΗ θα το κάνουμε. Γι αυτό ΛΑΡΚΟ και ΤΖΩΡΤΖΗΣ που είναι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο πρόβλημα να το λύσουν σήμερα.



Υ.Γ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 1400 ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΟΥ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.


ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Γ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου