Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά ο διαγωνισμός για το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Απολογήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κοτρωνιάς [ΒΙΝΤΕΟ]



Πήραν απόφαση για επαναδημοπράτηση...

Απολογούμενος εμφανίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς μετά την κατακραυγή για τη σκανδαλώδη απ΄ ευθείας ανάθεση που επιχείρησε στη προηγούμενη συνεδρίαση.

Η Δημοτική αρχή συγκέντρωσε τα πυρά της αντιπολίτευσης, ωστόσο προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει, αφού για την "ταμπακέρα", τις υπερβολικές τιμές της απ΄ ευθείας ανάθεσης δηλαδή, δεν μπόρεσε είχε απαντήσεις.

<< Ζητάμε να αποδοθούν ευθύνες για ότι έγινε και ζητάμε επίσης όλες τις τιμές των προμηθειών για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου...>>, είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Οικονόμου, η οποία κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για εργολαβία αναθέσεων, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

<<Δεν έχω κληθεί ποτέ στην επιτροπή και δεν μου αρέσει ο ρόλος της γλάστρας...>>, είπε με νόημα η κ. Αντωνίου.

<<Ο πολίτης δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Δυστυχώς απαξιώσατε τον θεσμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου...>>, είπε ο Παναγιώτης Στασινός.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα απόσπασμα από τα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την απ΄ευθείας ανάθεση προμηθειών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.





lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου