Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Δ.Δ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ




ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
ataldim@otenet.gr
dimatal1@yahoo.gr
dimos_lokron@yahoo.gr

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
syzefxis@2372.syzefxis.gov.gr

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
atatalantis@astynomia.gr

Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΑΣ
(παρακαλούμε κοινοποιήσατε το παρόν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας)
dey1@otenet.gr

                19-07-2015


ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Δ.Δ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ


Κύριοι υπηρεσιακοί και αιρετοί παράγοντες του Δήμου Λοκρών,

Προφανώς μετά από την παρούσα καταγγελία μου, θα δηλώσετε ότι ουδέποτε έχετε επισκεφτεί τη παραλία Θεολόγου και ως εκ τούτου ουδέποτε λάβατε γνώση για τα παρακάτω καταγγελόμενα, τα οποία είναι της απολύτου ευθύνης σας.

1. Στον κόλπο του Θεολόγου έχουν αναπτύξει όλα τα μαγαζιά τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο πλησίον της θάλασσας.
α. Κύριοι έχετε ποτέ ελέγξει αν όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχουν τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα έχουν άδεια απο το Δήμο και έχουν αναπτύξει τον σωστό αριθμό τραπεζοκαθισμάτων ή υπεράρυθμο?
β. Εχετε ελέγξει αν τα Κ.Υ.Ε έχουν ενοικιάσει απο το Δήμο Λοκρών για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων πχ. 30 τμ και αντί αυτού χρησιμοποιούν 150 τμ ή 200 τμ ?
Ιδιαίτερα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ απο τις 15 Ιουλίου μέχρι τέλους Αυγούστου η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στους κοινόχρηστους χώρους των πεζοδρομίων είναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ και άναρχη.
Προφανώς υπάρχει διαφυγή δημοτικών εσόδων τα οποία ΔΕΝ βεβαιώνονται και πληθώρα ατιμώρητων παραβάσεων κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και ανάπτυξης πλήθους τραπεζοκαθισμάτων τα οποία αδιαφορείτε να ελέγξετε.

2. Στη παραλία Θεολόγου επι των πεζοδρομίων υπάρχουν μόνιμες ξύλινες κατασκευές για σκίαση  σε λειτουργία και σε εγκατάλειψη  οι οποίες είναι αυθαίρετες δεν διαθέτουν άδεια απο την Πολεοδομία και τον Δήμο κάτω και πέριξ αυτών  τοποθετούνται τραπεζοκαθίσματα, οι οποίες προσβάλουν την αισθητική αλλά και την ασφάλεια των επισκεπτών, αφού μεταξύ άλλων είναι εφοδιασμένες με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα και ρευματοδότες.
Είναι βέβαιο ούτε ΚΑΜΙΑ ηλεκτρική εγκατάσταση που έχει αναπτυχθεί σε αυτές τις ξύλινες κατασκευές ΔΕΝ έχει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου το οποίο να έχει κατατεθεί στο αρμόδιο γραφείο ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) και να πιστοποιεί την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Σε μελλοντικό πρόβλημα ηλεκτροπληξίας ποιός θα έχει την ευθύνη ?

3. Οι νόμοι είιναι για αλλού και όχι για τη παραλία του Θεολόγου. Απόδειξη ότι αν και γνωρίζετε ότι κατά τους θερινούς μήνες η περιοχή γεμίζει επισκέπτες, οι ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ είναι σε πλήρη διάλυση και επικίνδυνες για ατύχημα σε βάρος μικρών παιδιών που τις χρησιμοποιούν, αφού δεν έχουν καμιά πιστοποίηση σύμφωνα με τη νομοθεσία, επιπλέον σχεδόν των σύνολο των παιχνιδιών είναι σπασμένα, σκουριασμένα και επικίνδυνα για την υγεία και την ασφάλεια των μικρών παιδιών.
Να σημειώσουμε ότι οι 2 παιδικές χαρές είναι μέσα στα σκουπίδια, καθαρίζονται ποτέ?

4. Τα σκουπίδια στις παραλίες οι οποίες δεν καθαρίζονται, ίσως έχετε αναθέσει σε εργολαβία τον καθαρισμό, αλλά δεν έλέγχετε αν καθαρίζονται είναι μέσα στα σκουπίδια και τη βρώμα, ιδιαίτερα οι παραλίες οι οποίες είναι μετά το λιμάνι του Θεολόγου.
Τι γίνεται με την κα

5. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ πλήθος γκαρσονιών στα φαγάδικα και τις καφετέριες της παραλίας Θεολόγου εργάζονται ευκαιριακά, ανασφάλιστοι και ΧΩΡΙΣ το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας και εκτός απο την εισφοροδιαφυγή αποτελούν υγειονομική βόμβα μετάδοσης πιθανών μολισματικών ασθενειών στους ανυποψίαστους πελάτες  και όλα αυτά στο βωμό του κέρδους.

6. Δύο καταστήματα καφέ-μπάρ στον όρμο Θεολόγου έχουν τοποθετήσει σε μήκος 50 μέτρων στην λιγοστή αμμουδιά σε τσιμεντένιες βάσεις μεγάλες μεταλλικές ομπρέλλες και ξαπλώστρες μέσα στην άμμο όταν όλη η αμμουδιά δεν ξεπερνά τα ΤΡΙΑ μέτρα.
Τι και αν έκανε συστάσεις η Κτηματική Υπηρεσία  Δημοσίου και η Αστυνομία. Θα τις βγάλουν ότνα κλείσουν τον Οκτώβριο. Τωρα άμα θέλεις να πάς στην αμμουδιά πρέπει να πληρώσεις καφέ ή ποτό στα μαγαζιά, αφού όπως λένε οι καταστηματάρχες είναι χώρος του καταστήματος και πήγαινε κολύμπα αλλού .... που δεν έχει αμμουδιά.

Κύριοι  εκπρόσωποι της τήρησης των νόμων του Ελληνικού κράτους, υπάρχουν νόμοι και φροντίζετε να τηρούνται ?

Παρακαλούμε για τις ενέργειες Σας


Μετά τιμής


Γεώργιος Παπαδόπουλος

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΒΛΥΧΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καβιστας εχασε τον ελενχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ισχυουν τα αναφεεομενα στη καταγγελια βλεπω οτι ο Εισαγγελεας θα πιασει δουλεια παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o Aristidis o dikaios,autos pou kouna to daxtulo se olous, ksexna oti h "katara einai gaidara kai gurnaei ston afenti!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου