Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΟΔΙΑ: Ο δήμαρχος θα πρέπει να ευχαριστήσει την εταιρία γιατί φροντίζει για την ισονομία μας!!!


[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]


Κε αρχισυντάκτη
  
Με αφορμή το ΟΧΙ στην παραχώρηση παράτασης των καρτών ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια Αγίας τριάδας, για τους κατοίκους του Δήμου Μώλου –Άγιου Κωνσταντίνου άλλα και με τα συμβαίνοντα, στα οικονομικά του Δήμου, κάποιοι προσπαθούν να τα προβάλουν ως οικονομικά αντανακλαστικά έναντι κάποιων πολιτών που πληρώνουν λιγότερα

Δηλαδή η μπάλα στην εξέδρα.

Ήταν αναμενόμενη η απάντηση της εταιρίας «Κεντρική οδός» λέγοντας ότι η αιτία για την παροχή καρτών ελεύθερης διέλευσης ήταν η «απουσία εναλλακτικής διαδρομής λόγω μη συνέχισης του παράπλευρου δικτύου». 

Ανεξάρτητος μηχανικός το 2015 έδωσε βεβαίωση καλής λειτουργίας σε ένα δρόμο καρμανιόλα, τον παράπλευρο, με πολλά ατυχήματα και καμία ασφάλεια. 

Η ίδια εταιρία δε, διατείνεται ότι «δεν υφίσταται  πλέον λόγος και δεν μπορούν οι κάτοικοι του δήμου μας να έχουν προνομιακή μεταχείριση»!!! 

Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους κατοίκους που έχασαν τις περιουσίες τους (βάλε καμιά 10ετία ακόμη δικαστικών παθών).

Πέρα του ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να ευχαριστήσει την εταιρία γιατί φροντίζει για την ισονομία μας (!!!), θα ήθελα να πω ότι οι ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου έγιναν μετά την λήξη της διορίας παραχώρησης των καρτών και μόνο για τα μάτια του κόσμου, αφού η πλειοψηφία, οι μέντορες της και μεγάλο κομμάτι της αντιπολίτευσης ήταν και είναι υπέρ των διοδίων. 

Η δε παραχώρηση ελεύθερης διόδου για τα ΑΜΕΑ προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης του έργου και δεν αποτελεί δώρο.

Σε ότι αφόρα τα κάκιστα οικονομικά του Δήμου κάποιοι θα πρέπει να σκεφθούν ποια ήταν η στάση τους τόσα χρόνια, πόσα χρήματα έχουν χαρίσει και πόσα δεν διεκδικήσαν, ποιοι ψήφισαν την μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ

Άλλα και να λάβουν υπόψη την αδυναμία του κόσμου να πληρώσει, είτε είναι στον Λογγό, το Ρεγκίνι ή τα Καμένα  Βούρλα και όχι να συμπεριφέρονται σαν μη ξέρουν τίποτα.

      Η ανάγκη άλλης πολιτικής με δρόμους ελευθέρους πρέπει να επιδιωχθεί.


                  Γιάννης Φραγκούλης
                Αυτοκινητιστής
             Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου