Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Πως ο δήμαρχος Λαμίας διόρισε στη βουλή την γραμματέα του!!!

Έγινε κι αυτό!!! Διόρισαν υπάλληλο σε... ανύπαρκτο πρόεδρο... ανύπαρκτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.!!!


Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 349/14.1.2016 απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση που υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως Ανδριάνα Ντινοπούλου με την οποία διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής η Φιλάνθη Χριστοδούλου του Παναγιώτη και συγκεκριμένα στο γραφείο του πρώην βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη (συνημμένο). 
Ο κ. Σταυρογιάννης δεν είναι πλέον βουλευτής, ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην ανεξάρτητος βουλευτής και εν συνεχεία εξελέγη δήμαρχος Λαμίας τον Μάϊο του 2014.
Σύμφωνα με μια παλιά διάταξη (που την ξετρύπωσαν άρον-άρον), δικαιούνται να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους οι διατελέσαντες (έστω και για μία ημέρα) πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων. 
Και ο κ. Σταυρογιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών από 6/3/2014 έως 27/6/2014. 
Ήταν οι βουλευτές (ανάμεσά τους και οι Β. ΠολύδωραςΑ. ΛοβέρδοςΝ. ΝικολόπουλοςΙ. ΚουράκοςΡαχήλ ΜακρήΓ. ΝταβρήςΚ. ΓιοβανόπουλοςΧρυσούλα ΓιαταγάναΧρ. ΑηδόνηςΘεοδώρα Τζάκρη κ.ά.) που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους και ήταν τόσο πολλοί που δημιούργησαν τότε Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
  


Η προεδρία σε αυτή την ομάδα γινόταν εναλλάξ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου