Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Οεχθρός είναι εντός των τοιχών

[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]


Κε αρχισυντάκτη

Η λιστολογία είναι σε πλήρη εξέλιξη για μια φορά ακόμα αλλά και η προσπάθεια για έναν μεγάλο έρωτα όλων αυτών που βρίσκονται στην ίδια μεριά του «βουνού ή του ποταμιού». 
  
Όλοι αυτοί που πολιτικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα είναι δημοκρατικό, είναι συμπαραταγμένοι με το ΝΑΤΟ και με όλους εκείνους που κατά βάθος θα ήθελαν να βουλιάζουν τις βάρκες με τους  μετανάστες, μιλούν για «κατανομές» μεταναστών και βλέπουν τις ανθρώπινες ζωές σαν αριθμούς.

Άκουσα σήμερα Σάββατο τον Μπακογιάννη από τους Δελφούς να αναφέρεται στο μεταναστευτικό ξεχνώντας και αυτός όπως και οι προηγούμενοι να αναφερθεί στον πόλεμο στην φτώχεια τους βομβαρδισμούς Ρώσων, Αμερικάνων, Τούρκων και Γάλλων παλαιοτέρα και όλων αυτών που οι μυστικές τους υπηρεσίες γέννησαν την Αλ Κάιντα τους τζιχαντιστές κ.λπ.
  
Είναι οι πολιτικές που υπηρετήσαν οι Μπακογιάννηδες για να μας πείσουν όλα αυτά τα χρόνια για την Ευρώπη τους, το ευρωπαϊκό τους όραμα που σήμερα πνίγεται στο Αιγαίο.

Είναι όλοι αυτοί που κάνουν αγόγγυστα την δουλειά του Νταισεμπλούμ μετατρέποντας τα πάντα σε κέρδος. Είναι αυτοί που μετέτρεψαν το νοσοκομείο Θήρας σε «Ανώνυμη Εταιρία». Είναι αυτοί που όπως ο Μπακογίαννης προσπαθούν να μας πουν ότι πληρώνοντας τα καύσιμα του ΕΚΑΒ ή ενισχύοντας τους επικουρικούς γιατρούς της περιοχής Στερεάς, φορολογώντας τους πολίτες τους και μετατρέποντας την υγεία σε επιχειρηματικότητα θα έχουμε κράτος κοινωνικό, όταν αυτονόητα θα πρέπει όλα αυτά να σχεδιάζονται και να πληρώνονται από το κράτος. Είναι οι ΜΚΟ που έρχονται να υποκαταστήσουν ακόμα περισσότερο το κράτος στην αρωγή. Είναι οι ιδέες σας και οι πολιτικοί παππούδες σας που μας οδήγησαν στην Μικρασιατική καταστροφή, με την προσφυγιά για εκατομμύρια έλληνες.
    
Το 1943 έλληνες φεύγανε από τα νησιά προς την αντίθετη κατεύθυνση, με τις ίδιες βάρκες, προς την Τουρκία και από εκεί σε Παλαιστίνη και Σύρια. Φαίνεται σαν να είναι μοίρα των λαών και η προσφυγιά κάποια στιγμή. Από την άλλη, είναι ο λαός που σήμερα περιθάλπει τους μετανάστες. Είμαστε εμείς όλοι που εξακολουθούμε να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε και να αισιοδοξούμε για την χώρα μας.
    
Πρέπει να καταλάβουν οι Μπακογιάννηδες ότι δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το πρόβλημα ξεκινάει από όσους διαλέξανε για φίλους μας που είναι οι ίδιοι που πέταγαν στην Σμύρνη το 1922 τους ανθρώπους από τα πλοία. Και όσοι βρίσκονται στην ίδια όχθη εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών.
  

Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου