Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Κέντρου Υγείας Αταλάντης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ
ATLAS TAPES ΑΒΕΕ Υπόψιν  κ. Λάντζη Παναγιώτη

Η Συντονίστρια Διευθύντρια κ. Γεωργοπούλου Μαρία και το προσωπικό του Κ.Υ. Αταλάντης σας ευχαριστεί θερμά για την χορηγία σας σε Φαρμακευτικό Υλικό και Τεχνολογικό Εξοπλισμό απαραίτητο για την  ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Προσφορές σαν την δική σας, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας, σημαίνουν συμπαράσταση ανθρωπιάς προς τους συνδημότες μας και ευχόμαστε η πράξη σας αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε τοπική κοινωνία.

                    Με εκτίμηση            
Η Συντονίστρια Διευθύντρια

ΠΡΟΣ
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ)ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.Υπόψιν κ. Αλεξανδρίδη Γεώργιου
  
Η Συντονίστρια Διευθύντρια κ. Γεωργοπούλου Μαρία και το προσωπικό του Κ.Υ. Αταλάντης σας ευχαριστεί θερμά  για την χορηγία σας σε πετρέλαιο θέρμανσης, απαραίτητο για την  ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας, η προσφορά σας σημαίνει το ενδιαφέρον σας για τον συνάνθρωπο και η αρωγή σας στις προσπάθειες μας για την βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας στο Δήμο μας, ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για όλους.
                                                                                                Με εκτίμηση
Η Συντονίστρια Διευθύντρια


Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και δημόσια τους συντοπίτες μας:
i)Το Ασφαλιστικό Γραφείο: Παλιούρας Γεώργιος - Ανεστοπούλου Ιωάννα & ΣΙΑ Ε.Ε. για την  ευγενική χορηγία Ασφαλιστήριου Συμβολαίου για το Ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αταλάντης, 
i) Δήμο Λοκρώνii) Δήμο Αγ. Κων/νου-Μώλουiii) κ. Λαγό Θεόδωροiv) κ. Σιούλα Φιλιώv) κ. Τσαρούχα Αθανάσιοvi) κ. Φίλιππα Φίλιπποvii) κ. Κούκλαρη Λεωνίδαviii) κ. Γεωργόπουλο Γρηγόρηix) κ. Φουρλεμάδη Κων/νοx) κ. Αγγελή Αθανάσιοxi) κ. Ματσούκα Ανάργυροxii) κ. Σιούλα Βασιλικήxiii) κ. Γλουστιάνο Οδυσσέαxiv) κ. Κούρου Βασιλικήxvi) κ. Κουκογιάννη Πέτροxvii) κ. Λιόλιο Βασίλειοxviii) κ. Καραδήμου Γεωργίαxix) κ. Ισαριώτου Σταυρούλαxx) κ. Θεοχαρίδη Νίκοxxi) κ. Καλλίνικο Νίκοxxii) κ. Λαγού Φωτεινήxxiii) κ. Βαρελογιάννη Ιωάννα
για τις ευγενικές χορηγίες τους σε αναλώσιμα υλικά του Κέντρου Υγείας και την προσφορά από μέρους τους εθελοντικής εργασίας στην συντήρηση του Κέντρου Υγείας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην απρόσκοπτη λειτουργία του, την οποία τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας και ιδιαίτερα οι δημότες του Δήμου Λοκρών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ και πάλι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου