Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ληστεία με απειλή μαχαιριών στη Μαλεσίνα | Έρευνα της ΕΛΑΣ για εντοπισμό των δραστών

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ημεδαπής στην οικία της, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.




Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (25-02-2016) αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο εξ αυτών, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν μία 45χρονη ημεδαπή.

Όλα έγιναν αργά χθες βράδυ στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. Οι τρεις κουκουλοφόροι, γείρω στις 11:00΄ το βράδυ μπήκαν σε σπίτι όπου εκεινη την ώρα βρισκόταν μόνη μια 45χρονη γυναικά, αφού ο σύζυγος απουσίαζε.


Οι δυο από αυτούς κρατουσαν μαχαίρια με τα οποία απείλησαν την 45χρονη, την οποία στη συνέχεια έδεσαν με σχοινί και φίμωσαν με μονωτική ταινία.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου