Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δωρεάν παραλαβή πορτοκαλιών από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών




    Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών παρέλαβε δωρεάν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νωπών Οπωροκηπευτικών Λεχαινών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας – Οργάνωση Παραγωγών, 21.294 κιλά πορτοκάλια για την διανομή τους σε 3.060 δικαιούχους.
  
   Τα πορτοκάλια πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές εμπορίας όπως αυτές αναγράφονται στον Καν (ΕΕ)  543/2011 της Επιτροπής «για την θέσπιση λεπτομερών κανόνων εφαρμογής του κανονισμού (ΕΚ) αρ. 1234/2007 του Συμβουλίου όσον αφορά τους τομείς των οπωροκηπευτικών και των μεταποιημένων οπωροκηπευτικών» (ΕΕ L 157 της 15/06/2011), και σύμφωνα με τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

  Οι δικαιούχοι του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, που ορίσθηκαν βάση της 13/08/2015 (Αρ. Πρωτ: 3320/89565) κοινής απόφασης των αναπληρωτών υπουργών Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, τα κοινωνικά παντοπωλεία, οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία και οι παιδικές κατασκηνώσεις και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

  
  
   Τέλος, ο Δήμος Λοκρών θέλει να ευχαριστήσει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νωπών Οπωροκηπευτικών Λεχαινών Ηλείας για την δωρεάν παροχή πορτοκαλιών, συμβάλλοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου