Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ανακοίνωση σχετικά με το Πρόγραμμα της Ε.Ε του 2011 για δωρεάν διανομή προϊόντων

Σας ενημερώνουμε ό,τι η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών, θα πραγματοποιήσει Πρόγραμμα της Ε.Ε του 2011 για δωρεάν διανομή προϊόντων ( ζυμαρικά-ρύζι-τυρί φέτα-γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.) στους απόρους του Δήμου Λοκρών των μειονεκτικών κ ορεινών περιοχών (Γουλέμι, Κυρτωνη, Καλαπόδι, Λάρυμνα, Μαλεσίνα, Μαρτίνο, Προσκυνά, Έξαρχος) .

Δικαιούχοι της δωρεάν διανομής τροφίμων είναι οι δημότες που έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά συνολικά 30% για τη σύζυγο και για το 1ο και 2ο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί και κατά 40% για καθένα από τα επόμενα ανήλικα ή προστατευόμενα παιδιά. 
Επιπλέον το εισόδημα των 12.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 50% στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας. 
Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα κάθε δικαιούχου, προσαρμοσμένο με τις διάφορες προσαυξήσεις.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής θα υποβληθούν στο Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη ή στα Γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Μαρτίνου και Μαλεσίνας (για όσους αφορούν αυτές τις περιοχές) έως και 28-6-2011 και είναι τα εξής:


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


1. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(εμπρός-πίσω πλευρά )

2. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ(οικονομικού έτους 2010 επικυρωμένο )

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος ή η σύζυγος του , δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης για το 2010 απαιτείται αντί για το εκκαθαριστικό να κατατεθεί ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.1599/86 θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ.

3. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86 για την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα έτους 2011 μέσω ενός και μόνο φορέα υλοποίησης .

4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ από Δήμο (για όσους υποβάλλουν δικαιολογητικά μέσω Δήμου ως μόνιμοι κάτοικοι ορεινών / μειονεκτικών περιοχών)
 
5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ πρόσφατο

(Μόνο για άπορες /πολύτεκνες /τρίτεκνες και μονογονεϊκές ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)

6. Ε9



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ. ΛΙΟΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου