Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


Κύριοι και κυρίες αγανακτισμένοι στηρίξαμε απο την πρώτη ημέρα τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων σε κάθε σημείο της Ελλάδος και φυσικά και  της πόλης μας γιατί  και εμείς εδώ ζούμε. Είμαστε εξ ίσου ή και πολυ περισσότερο αγανακτισμένοι. ΄Eχουμε επαγγελματικές  δραστηριότητες με εργαζόμενους και πολλές δυσβάστακτες υποχρεώσεις.  

Παρόλα αυτά με ιδιαίτερη ευαισθησία ,ξεπερνώντας και τις φυσικές μας αντοχές βρεθήκαμε μαζί σας, μιλήσαμε δημόσια μαζί σας, φιλοξενήσαμε και προβάλαμε τις απόψεις σας και αντί  να αναγνωρίσετε την ανιδιοτελή προσφορά μας επιχειρείτε έμμεσα αλλά επιτηδευμένα να στοχοποιείτε συνολικά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 
Αν εχετε κατι συγκεκριμμενο οφειλετε να κατονομάσετε και να παρουσιάσετε στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση σας καθιστούμε  υπεύθυνους σε οτιδήποτε συμβεί σε βάρος  εκπροσώπου μέσου ενημερωσης που μπορει να προκύψει εξ αιτίας αυτής της συλλογικής ενοχοποίησης σας. 

Η άμεση δημοκρατία δεν στοχοποιεί, δεν ενοχοποιεί, δεν λασπολογεί, προαγει το δημόσιο λογο και τον αναδικνύει ως κυρίαρχο στοιχείο δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Σεβαστείτε την και μιληστε ανοιχτά και με στοιχεία. Απο που πηγαζει το "δικαίωμά" σας να αιτιάσθε  χωρις αποδείξεις  συλλήβδην όλα τα μεσα ενημέρωσης;
 
Έχουμε μια μακρόχρονη  ιστορία και θητεία στο χώρο, μας εμπιστεύονται ,μας αξιολογούν και καθημερινά μας ψηφίζουν αν θέλετε, χιλιάδες ακροατές και αναγνώστες. Σκεφτείτε πόσο επικίνδυνα για τη δημοκρατία ενεργείτε με πρακτικές και λογικές συλλογικής ευθύνης.

Συμφωνούν άραγε με  αυτή τη λογική  όλοι οι αγανακτισμένοι  πολιτες της Λαμιας και του Νομού Φθιωτιδας;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου