Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Συμεών Κεδίκογλου για το Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας και το γήπεδο των Λουκισίων


Ο βουλευτής κ. Σ.Κεδίκογλου επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π.Μπιτσαξή για δύο ζητήματα αθλητικής υποδομής, χαμηλού σχετικά κόστους αλλά μεγάλης σημασίας για την τοπική κοινωνία, την προμήθεια καθισμάτων για το γήπεδο Λουκισίων και αθλητικού εξοπλισμού για το Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας.

Ο κ. Κεδίκογλου που είχε εκθέσει το ζήτημα του γηπέδου και στο παρελθόν επανέρχεται  προωθώντας στον Γενικό Γραμματέα τη σχετική μελέτη του δήμου Χαλκίδας, προϋπολογισμού 13.038€.

Επανέφερε επίσης και το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, που είναι ένας ιστορικός όμιλος, καθαρά ερασιτεχνικός με μοναδικούς πόρους τις συνδρομές των μελών του. Ο όμιλος ζητάει, ειδικότερα για το τμήμα κολύμβησης, στο οποίο προπονούνται 250 κολυμβητές/τριες και σημειώνεται μεγάλη έλλειψη  αθλητικών οργάνων γυμναστικής, ενίσχυση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.  Κατόπιν σχετικής έρευνας αγοράς από τον όμιλο, η λίστα των οργάνων που χρειάζεται εκτιμάται σε 21.352€. 


Ο βουλευτής, κατανοεί ότι η ΓΓΑ δεν διαθέτει πλέον τα κονδύλια άλλων εποχών για να διαχειρίζεται έργα, ωστόσο εξήγησε στον κ. Μπιτσαξή ότι και τα δύο είναι χαμηλού προϋπολογισμού αλλά υψηλής αξίας για την τοπική κοινωνία,ο γενικός γραμματέας δεσμεύτηκε σύντομα να δώσει απαντήσεις για αυτά τα δύο ζητήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου